Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Σάββατο 20 και 27 Νοεμβρίου

Καλεσμένοι τους οι Ελένη Τσαλιγοπούλου (20/11) και Ρένος Χαραλαμπίδης (27/11)

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, με αγαπημένα τραγούδια στις «αποσκευές» τους  και με πιο  πρόσφατη  τη συνεργασία τους στο τραγούδι – ντουέτο “Αν εμείς χωρίσουμε” που περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο του Κώστα Λειβαδά με τίτλο «Περιοδεία εντός», θα εμφανιστούν τα Σάββατα του Νοεμβρίου, 20 και 27 στη μουσική σκηνή Σφίγγα!

Από το “Μοίρα μου έγινες” και το “Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου” μέχρι το “Δεν είναι αργά” και το “Spell” και από το “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θεά“, το “Σαν να μη πέρασε μια μέρα” και το “Για να σε συναντήσω” ως το “Η επίμονη σου“, το “Είναι εντάξει μαζί μου” και τα “Παιδιά των δρόμων“, η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.

Εξαιρετική καλεσμένη τους το Σάββατο 20 Νοεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου! Η πιο αγαπημένη και σταθερή συνεργάτιδα του Κώστα, η μεγάλη του αδερφή όπως συνηθίζει να λέει, είναι εκείνη με την οποία τον δένουν τόσα αγαπημένα τραγούδια, αξέχαστες παραστάσεις και μια φιλία ζωής. Μάλιστα η μοναδική ερμηνεύτρια μοιράστηκε στον τελευταίο δίσκο του Κώστα δύο ντουέτα μαζί του που έχουν ήδη ξεχωρίσει και θα ακούσουμε για πρώτη φορά και με τους δύο στη σκηνή. Το “Όσο δεν είμαστε μαζί” σε στίχους του Κώστα Φασουλά και το αιώνια καλοκαιρινό “Σαν το νησί του καθενός” . Από το “Πιάσε με” και το “Παραμιλητό” ως το “Εγώ σ’ αγάπησα εδώ” και το “Τράβα ρε μάγκα“, μια γεμάτη 15ετια δρόμος και συγκίνηση.

Συνοδοιπόρος το Σαββατο 27 Νοεμβρίου, θα είναι και ο εκρηκτικός, ενστικτώδης, ρομαντικός και σύγχρονος παλιομοδίτης, Ρένος Χαραλαμπίδης που συνδέεται με τον Κώστα από την εποχή που έκαναν μαζί το «Μπλέντερ», παράσταση η οποία πάντρεψε μουσική με πρόζα και διαδρομές σε τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Μάλιστα αυτό τον καιρό σχεδιάζουν και την ηχογράφηση ενός καινούργιου τραγουδιού ενώ μαζί με τα τραγούδια που θα τραγουδήσει ο Ρένος (του Κώστα και άλλων που εχουν αγαπήσει απο παιδιά) μας φυλάει για έκπληξη μοναδικά κείμενα και απολαυστικές διηγήσεις. 

Ο Κώστας και η Ανδριάνα, συμπληρώνουν 18 συνεχόμενα χρόνια που εμφανίζονται και ηχογραφούν μαζί και από τις παραστάσεις του καλοκαιριού αισθάνονται πως ένας νέος κύκλος ανοίγει! Mακάρι για άλλα 18 χρόνια, αρχής γενομένης από τη Σφίγγα! Ας θυμηθούμε λοιπόν τη χαρά της διαδρομής και ας γιορτάσουμε τη νέα εκκίνηση!

Δύο ξεχωριστές βραδιές με όλα τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τον Κώστα και την Ανδριάνα με τη φωνή τους ή με τη φωνή μεγάλων ερμηνευτών, μαζί με τραγούδια που αγαπούν από το λαϊκό μας τραγούδι και από όλον τον κόσμο. Καλεσμένοι έκπληξη και έξτρα δώρα της στιγμής, πάντα στο πρόγραμμα!

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845 [email protected]

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος στο μπαρ: 10 ευρώ 

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.