Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην παρουσίαση του βιβλίου: «Το Κάτι» της Αδαμαντίας Ψαλλιδάκου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε χθες, ως ομιλητής,  στην παρουσίαση του βιβλίου: «Το Κάτι», της κυρίας Αδαμαντίας Ψαλλιδάκου, Δρ Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αυτιστικών Πειραιά.

Την παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε  στο δημοτικό πάρκο «Αγνάντι»  στην Καστέλλα, συντόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη.

Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Ψαλλιδάκου, την οποία γνώρισε με την ιδιότητα της διευθύντριας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι η κα Ψαλλιδάκου έγραψε σε συνεργασία με την κόρη της, ένα πολύ όμορφο βιβλίο, σημειώνοντας: «Δείχνει την ευαισθησία που έχουν οι εκπαιδευτικοί και ειδικά οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιτελούν σπουδαίο έργο στα Ειδικά σχολεία». Κλείνοντας,  ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να στηρίζει τα Ειδικά Σχολεία της πόλης και να βρίσκεται πάντα κοντά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Επίσης, για τη συγγραφέα και το έργο της μίλησαν: 

Δρ Γιώργος Μπαλαμώτης, Συντονιστής Ειδ. Αγωγής και Εντ. Εκπ/σης 6ου ΠΕΚΕΣ Αττικής.

Γιάννης Ζυμβρακάκης, Δ/ντής Ειδ. Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας.

Δέσποινα Χριστοφορίδου, Δασκάλα, Εικονογράφος παραμυθιού.

www.piraeus.gov.gr