Οι String Demons στο Σταυρό του Νότου club – Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

Guest: Ρένος Χαραλαμπίδης

Οι String Demons, τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη, παίρνουν τα έγχορδα τους και έρχονται στο club του Σταυρού του Νότου, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, με ένα ανατρεπτικό live, που θα περιλαμβάνει στιγμές από την κλασική μουσική μέχρι την ελληνική παραδοσιακή/λαϊκή, τη rock, τη heavy metal, την pop, τους βυζαντινούς ύμνους.

Χωρίς περιορισμούς, παρωπίδες και στεγανά θα παρουσιάσουν τραγούδια παιγμένα με ξεχωριστό τρόπο, κομμάτια από ένα τεράστιο μουσικό φάσμα, δικά τους και διασκευές. Από τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, των Metallica, της Lady Gaga, του Μίκη Θεοδωράκη, ρεμπέτικα αλλά και Handel, διασκευές τους που έχουν αγαπηθεί αλλά και καινούργιες, έργα της κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, Iron Μaiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Cohen, πολυαγαπημένα τραγούδια ελληνικά και ξένα με την χαρακτηριστική ματιά της μπάντας.

Ανατρεπτικός συνοδοιπόρος τους θα είναι ο sui generis Ρένος Χαραλαμπίδης, για να αποδώσει με τον μοναδικό του τρόπο τραγούδια για ραγισμένες καρδιές.

Με όχημα τα έγχορδα, τις φωνές, τα κρουστά, οικεία μα και ολοκαίνουργια ακούσματα, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στον μουσικό τους κόσμο, έναν κόσμο επηρεασμένο από όλα ανεξαιρέτως τα «χωράφια» της μουσικής, σε μία συναυλία που έχει χαρακτηριστεί από κοινό και κριτικούς ως «ζωντανή απόλαυση των αισθήσεων».

Οργάνωση Παραγωγής: Melodica Art Productions 

Ωρα έναρξης: 21.30
Εισιτήριο 12 ευρώ
Προπώληση: Viva.gr 
Κρατήσεις – Πληροφορίες: 21 0922 6975
Διεύθυνση: Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43
http://www.stn.gr/

Aκολουθήστε τους String Demons

Facebook : https://www.facebook.com/string.demons/
Instagram : https://instagram.com/string_demons?i… 
Spotify : https://open.spotify.com/artist/0rfOp…
Official Website : https://stringdemons.gr/