Μια ημέρα στην Πινακοθήκη

Ξεχωριστή η ημέρα για όσους βρέθηκαν στη γιορτή της μοναδικής Πινακοθήκης του Νομού την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στην Πινακοθήκη της Τέχνης, στο Μεταλλικό.

Μπορεί οι επιδημιολογικές συνθήκες να μας ανάγκασαν να αναβάλλουμε δύο φορές την εκδήλωση, ο ηλιόλουστος καιρός όμως και τα μέτρα προστασίας που τηρήσαμε, γίνανε σύμμαχοι μας την Κυριακή.
Θετική ενέργεια, χαμόγελα, καλή διάθεση, παιδικές φωνούλες, ευφάνταστες δημιουργίες και ζεστή καρδιά.

Υπέροχες όπως πάντα οι ξεναγήσεις της υπεύθυνης της Πινακοθήκης της Τέχνης, Μαίρης Σαραντοπούλου, εξαιρετικά τα εικαστικά εργαστήρια του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου με τις απίστευτες κατασκευές των παιδιών, τρυφερή και παραστατική η αφήγηση της Μάρθας Αραβίδου με τον αλυσοδεμένο ελέφαντα, αλέγκρα και χαρούμενη η παρουσία μελών του τμήματος λάτιν της τέχνης και όχι μόνο, υπό την καθοδήγηση της Άννας Αρκούδη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελενίτσα, την Αγγελική, το Γιάννη, τον Όμηρο, τον Βασίλη φίλους/ες της Τέχνης που ήταν κοντά μας όπου χρειάσθηκε,

Σας ευχαριστούμε για όλα μέσα από την καρδιά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάιο του 2021, ελπίζοντας covid 19 free για πάντα!