Μάθετε τα παιδιά σας να τρέφονται υγιεινά με το Junior’s μενού της Taste & Diet

Αδιαμφισβήτητα, ως γονείς θέλετε να μάθετε τα παιδιά σας να τρέφονται σωστά και υγιεινά και να προσέχουν το σώμα τους. Σίγουρα ενδιαφέρεστε και αφιερώνετε χρόνο, ούτως ώστε η διατροφή των παιδιών σας να είναι πλήρης και μέσω αυτής να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και τις βιταμίνες για την ανάπτυξη τους.

Η παιδική και εφηβική ηλικία είναι η καλύτερη περίοδος για να εκπαιδεύσετε το παιδί σας να επιλέγει τις σωστές τροφές για το σώμα του, να αναγνωρίζει τα ολοκληρωμένα γεύματα από τα ανθυγιεινά και να αποκτήσει έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Με την παχυσαρκία, μάλιστα, να αυξάνεται διαρκώς σε αυτές τις ηλικίες, η διαμόρφωση και η ακολούθηση ενός κατάλληλου διατροφικού προγράμματος είναι σημαντικότερες από ποτέ.

Τις περισσότερες φορές όμως, η εκμάθηση ενός υγιεινού τρόπου διατροφής είναι δύσκολη υπόθεση. Τα παιδιά αντιδρούν, δεν τους αρέσουν τα λαχανικά και τα φρούτα ενώ λατρεύουν και επιθυμούν συνεχώς λιχουδιές και επεξεργασμένα τρόφιμα.

Δεν αντιλαμβάνονται την υγιεινή διατροφή ως φροντίδα προς τον εαυτό, αλλά ως στέρηση και αρνούνται να την ακολουθήσουν.

Στο πρόβλημα αυτό, η Taste & Diet ήρθε να δώσει λύση με την δημιουργία ενός εξειδικευμένου διατροφικού προγράμματος για παιδιά και εφήβους.

Το Junior’s μενού είναι ειδικά διαμορφωμένο για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Περιλαμβάνει γεύματα που καλύπτουν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των παιδιών σε γεύση χωρίς να στερείται τα απαραίτητα μακρο- και μικροθρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή τους. Έτσι με 1.600 θερμίδες τη μέρα τα παιδιά σας λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, δεν νιώθουν πείνα και αποφεύγουν το πρόβλημα των περιττών κιλών και της παχυσαρκίας.

Με το Junior’s μενού τα παιδιά σας θα μάθουν με ευκολία να κάνουν υγιεινές επιλογές στη διατροφή τους και δεν θα αισθάνονται καμία στέρηση. Με τα λαχταριστά και συνάμα πλούσια σε διατροφική αξία γεύματα που έχει επιλέξει η Taste & Diet για το Junior’s μενού, όπως κρουασανάκι με ζαμπόν και κασέρι, μπιφτεκάκια φούρνου με κασέρι και πατάτες φούρνου, σοκολατίνα και πολλά άλλα, τα παιδιά σας σίγουρα θα αγαπήσουν την ισορροπημένη διατροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2106464550 και 2114114611 ή επισκεφθείτε το site:
https://tasteanddiet.gr/