Κυριάκος Μαριδάκης: “Αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο με Ειρήνη και Αλληλεγγύη μέσω του Πολιτισμού”

“Εαν δεν υπερασπίζεσαι με πάθος ακόμα και με την ίδια σου τη ζωή τις αρχές, τις αξίες σου και την πίστη σου στο Θεό ή δεν αξίζουν όσα πρεσβεύεις ή δεν αξίζεις εσυ.”
Κυριάκος Μαριδάκης 

https://www.youtube.com/watch?v=zXz9odSV0UY

Με αφορμή την Ύψιστη Διευθυντική έμπιστη θέση του στην Κυβερνητική θαλαμηγό της Βασιλικής οικογένειας του Ντουμπάι, τις τιμητικές βραβεύσεις απο Διεθνείς οργανισμούς, αλλά και από την ελληνική πολιτεία ως μέλος της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητείας Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020, ο Κυριάκος Μαριδάκης μιλά αποκλειστικά στην Αλεξία Δρίτσα και στον Γιάννη Ηλία για τα 15 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον Πολιτισμό και το κοινωνικό σύνολο, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή, αλλά και για τα σχέδιά του για το μέλλον, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα κατά του κορωνοϊού λέγοντας:
“Ας είναι η στιγμή αυτή μια ευκαιρία για περισυλλογή αυτογνωσίας και ανάπτυξη πρωτοβουλιών για περισσότερο φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό έργο από όλους μας”.

Ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του με την ταπεινότητα που τον διακρίνει ως απλό εθελοντή, πιστό στο Θεό και στην ορθοδοξία, πάντα στην πρώτη γραμμή, δίπλα στην κοινωνία, στον συνάνθρωπο και στην εκάστοτε κυβέρνηση, προβάλλοντας διεθνώς την Ελλάδα και την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Τα λόγια της κας. Μαριάννας Β Βαρδινογιάννη για τον κ. Κυριάκο Μαριδάκη είναι πάντα επίκαιρα. “Ένας αυτοδημιούργητος Έλληνας του εξωτερικού που προβάλλει με πάθος παντού την πολιτιστική μας κληρονομιά και αποτελεί πρότυπο για όλους μας”

https://www.youtube.com/watch?v=zXz9odSV0UY