Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, του τμήματος HJ-41 Καλαμαριάς «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ», στο ξενοδοχείο «MEDITERRANEAN PALACE».

Για πρώτη φορά η εκδήλωση έγινε από κοινού, με το τμήμα HJ-27 Ωραιοκάστρου «ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ» και το τμήμα HJ-44 Πυλαίας – Χορτιάτη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, του Υπουργείου Εξωτερικών και αδελφός Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, o διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, ο Αντικυβερνήτης AHEPA της Περιφέρειας Ελλάδος, Χρήστος Καραπιπέρης, ο Μάρσαλ AHEPA Ευρώπης Ανδρέας Ζαπουνίδης και πλήθος αδελφών από όλη τη χώρα.

Με ιδιαίτερη χαρά συναντήσαμε φίλους και αδελφούς, μιλήσαμε και φάγαμε όλοι μαζί.
Το τμήμα μας συμμετείχε με τον Πρόεδρο του Tom Maguire, τον Αντιπρόεδρο Ηλία Μοτζάκη, τον Γραμματέα Κωνσταντίνο Αμασόγλου, τον Ταμία Βασίλη Τσίτουρα, τον Αντιπρόεδρο και Διευθυντή Εκπαίδευσης, Νίκο Σακελλαρίδη και τον Αντιπρόεδρο και Διευθυντή Κοινωνικής Ευθύνης Νίκο Αρβανίτη, με τις συζύγους μας. Μαζί μας και τα τέκνα του αδ. Σακελλαρίδη, τα οποία παρευρίσκονται πάντα στις εκδηλώσεις μας και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την οργάνωση μας.

Θερμές ευχαριστίες στους Προέδρους των δύο συνεργαζόμενων τμημάτων, αδ. Ανδρέα Αθανασόπουλο και αδ. Κωνσταντίνο Κρυστάλλη, για την πολύτιμη συνεργασία τους για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη χρονικά, με την ευχή να μεσολαβήσουν πολλές κοινές εκδηλώσεις.

Καλή κι ευλογημένη χρονιά!