Η Kathy Heyndels και ο Marios Togos παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή, στα πλαίσια του 34ου AXDW

Η Kathy Heyndels και ο Marios Togos παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή “Blooming” στα πλαίσια του 34ου AXDW που έλαβε μέρος στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών!

Η γυναίκα Kathy Heyndels είναι σαν το λουλούδι που παίρνει τον χρόνο του…ξεκινώντας σιγά-σιγά μέχρι το πλήρες άνθισμα του, αναδεικνύοντας τα σχήματα τα χρώματα και τα αρώματα του.

Μια συλλογή με απαλά και ντελικάτα υφάσματα, όπως τα πέταλα των λουλουδιών, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια με λαμπερά κεντήματα, σατέν, ταφτάς, κρεπ και μουσελίνες σε τόνους παστέλ χρωμάτων, μπεζ, ροζ, κίτρινο και πράσινο που διαιρείται η ομορφιά και αναδεικνύεται η λεπτομέρεια του κάθε λουλουδιού, ξεκινώντας από το κλαδί συνεχίζοντας στα φύλλα και εξαπλώνεται στο μίσχο και τα πέταλα.

Τα πιο δυναμικά είναι εμπνευσμένα από τα πιο άγρια λουλούδια σε πιο σκούρα και έντονα χρώματα με το μαύρο να πρωταγωνιστεί σαν να είναι η σκιά της νύχτας.

Η συλλογή Vendetta από τον Marios Togos είναι μια απόδειξη της συνύπαρξης μεταξύ old money και μαφίας, αλλά και της συνάντησης τους με τον κόσμο του streetwear.

Η συλλογή αυτή απεικονίζει έναν συναρπαστικό συνδυασμό παλαιού με νέο, καθώς και την εναλλαγή μεταξύ του gang style και luxury.

Τα καλοκαιρινά χρώματα και υφάσματα προσδίδουν έναν αέρα δροσιάς και ζωντάνιας στη συλλογή, ενώ η συνεχής αλλαγή μεταξύ παλαιού και νέου δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση που κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Κάθε κομμάτι της συλλογής Vendetta αναδεικνύει μια ξεχωριστή ιστορία, συνδυάζοντας την αίσθηση του παρελθόντος με τη σύγχρονη αισθητική του streetwear, δημιουργώντας έναν μοναδικό και επιβλητικό χαρακτήρα.

Η συλλογή Vendetta του Marios Togos προσκαλεί τους ανθρώπους να εξερευνήσουν τα όρια της μόδας, να ανακαλύψουν την αμφισβήτηση των στερεοτύπων και να ανακαλύψουν έναν κόσμο που συνδυάζει την παράδοση με την προοδευτικότητα, την αυθεντικότητα με την πρόκληση.

Την επίδειξη θα πλαισιώνουν με την χορηγία τους οι:

Η realme είναι ένα global τεχνολογικό brand smartphone που έχει στόχο να παρέχει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ασυναγώνιστες τιμές. Προσφέροντας smartphones με κορυφαίες προδιαγραφές, ποιότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό, αναδείχθηκε γρήγορα σε μία από τις 5 κορυφαίες μάρκες smartphones σε 30 αγορές παγκοσμίως μέσα σε μόλις 3 χρόνια και έχει την 4 θέση στην ελληνική αγορά. Το 2024 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την realme με νέο σλόγκαν, «Make it real». Πλέον η realme αφοσιώνεται στους νέους χρήστες, αποσκοπώντας να φέρει απτά οφέλη στη ζωή τους. Στοχοπροσηλωμένη η realme στην καινοτομία, λάνσαρε την 12 Pro Series 5G με τον πιο ισχυρό περισκοπικό φακό στην κατηγορία του, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να βγάζουν τις πιο κινηματογραφικές φωτογραφίες. Η συγκεκριμένη σειρά άλλωστε ξεχωρίζει και με το μοντέρνο design που έχει την υπογραφή του διάσημου Γάλλου κατασκευαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo, γνωστό για την εργασία του με εμβληματικές ελβετικές μάρκες όπως οι Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling και Quentin.

Vespa, ένα σύμβολο του ιταλικού στυλ. Η Vespa δεν είναι απλά ένα ευέλικτο και σύγχρονο μέσο μετακίνησης, είναι μια πραγματική στάση ζωής. Από το 1946 που έκανε την πρώτη της εμφάνιση, έχει κατακτήσει τον κόσμο με το ανατρεπτικό και καινοτόμο χάρισμά της: ανεξάρτητη, με ελεύθερη σκέψη, θετική, ευαίσθητη προς το περιβάλλον, αντισυμβατική και εκφραστής του οράματος των νέων για τη ζωή και την κοινωνική αλλαγή. Η φρέσκια ανεπιτήδευτη κομψότητα, της επέτρεψε να αντέξει στο χρόνο, χάρη στην αμείωτη έλξη που ασκεί και την ικανότητά της να ενώνει ανθρώπους από διαφορετικές γενιές και κουλτούρες. Μετά από 78 χρόνια ιστορίας και πάνω από 19 εκατομμύρια οχήματα στους δρόμους όλων των ηπείρων, η Vespa αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς στο στυλ, την κομψότητα και την τεχνολογία. Μια μάρκα γνωστή και αγαπητή σε όλο τον κόσμο, που διανύει μια από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της μακράς ιστορίας της.

Η Beluga Vodka είναι ένα ultra premium brand που παράγεται στο Μαυροβούνιο και εισάγεται και διανέμεται στην Ελλάδα από τη Β.Σ Καρούλιας. Κάθε φιάλη Beluga, αντιπροσωπεύει μια εκλεκτή συνάντηση με την τέχνη της απόσταξης, προσφέροντας μια εξαιρετικά απαλή και ευχάριστη γευστική εμπειρία ενώ παράλληλα όλοι της οι κωδικοί αντικατοπτρίζουν την αφοσίωση στην τέχνη, στην υψηλή ποιότητα και στην αριστοκρατική της φινέτσα. Με τη Beluga Noble ως ναυαρχίδα της και τη Gold Line για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν, αποτελεί σύμβολο της απόλυτης αφοσίωσης στην τέλεια δημιουργία που σίγουρα θες να συνοδεύει τις πιο εκλεκτές στιγμές της ζωής σου. Ανακαλύψτε και εσείς την εκλεκτή γεύση της Beluga Vodka και αφεθείτε σε μια εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

The Pink Phenomenon: Το Βίκος Pink Grapefruit
Εμπνευσμένο από το ροζ, το χρώμα που δημιουργεί το αίσθημα χαράς και ευφορίας αλλά και το χρώμα που αγαπάει τη ζωή, τα πάρτη και τους ανθρώπους. Με τις μοντέρνες του συσκευασίες από γυαλί και αλουμίνιο σε ροζ χρώμα να ξεχωρίζουν, το Βίκος Pink Grapefruit κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά μέχρι την τελευταία σταγόνα. Το Βίκος Pink Grapefruit, με φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος είναι εδώ και φέρνει γευστική επανάσταση. Κάθε μέρα θα είναι….ροζ!

Τα κορίτσια περπάτησαν με τα μοναδικά υποδήματα της Γιάννα Καζάκου και Shoe Styling by Γιάννης Φερεντίνος

Τα κοσμήματα που φορέθηκαν ήταν Theodora D. Jewelry

Οπτικά “KOKKORIS OPTICS”

Μαγιό AERAKIS

Μουσική Επιμέλεια : Χριστόφυλλος Ασημακόπουλος