Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Οικουμενικού Έλληνα ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ

ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ

Ο  καταξιωμένος διεθνώς Παγκόσμιος Έλληνας Κυριάκος Μαριδάκης γνωστός σε Αρχηγούς κρατών και εστεμμένους, δημοσίευσε στα ΜΜΕ την ανάγκη ευθύνης μιας πανελλήνιας συστράτευσης  για μια  ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αντάξια της Ιστορίας και της Πολιτιστικής της κληρονομιάς.

#ΝΕΑ_ΕΛΛΑΔΑ Με_αξιοπρέπεια_πίστη_και_όραμα

Ένας μεγάλος Έλληνας με όραμα  που έχει αναγνωρισθεί σε όλον τον κόσμο ως ο άνθρωπος που αναδεικνύει την ιστορική αξία της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος και υπερασπιστής των Ελληνικών Ιδεωδών.

Αιώνιος “έφηβος”, με  απίστευτη τόλμη, πρωτόγνωρο πάθος, πιστός στο θεό, απορρίπτοντας κάθε ιδέα αποτυχίας, αγωνίζεται για τα ιδεώδη της Σαλαμίνας, και της πατρίδας γενικότερα.

Άνθρωπος ανιδιοτελής, χωρίς κρατικά αξιώματα, προσφέρει χρόνια τώρα ανεκτίμητο έργο στην Κυβέρνηση και στην Πολιτιστική διπλωματία με όλες του τις δυνάμεις,  ώστε να μην χαθεί καμία “μάχη”, για την αναγνώριση, και καταξίωση του Ελληνικού πνεύματος.

Ενας άτυπος παγκόσμιος πρέσβης της πολιτιστικής μας κληρονομίας που  συνομιλεί με την ιδια ευκολία, με αρχηγούς κρατών, προέδρους, και ανώτατους αξιωματούχους, διεθνώς όπου τον προσκαλούν.

Σπάνιος, χαμηλών τόνων άνθρωπος, παγκόσμιο πρότυπο όπως τον εχει αποκαλέσει η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπου σε κάθε λόγο και έργο του, ξυπνά την ελπίδα στην καρδιά κάθε σκεπτόμενου, με γνώμονα την αγάπη και την
καλοσύνη που τον διακατέχει.

Κυρίες, και κύριοι, ο Κυριάκος Μαριδάκης είναι ένας από εμάς.

Είναι ο Κυριάκος της καρδιάς μας, χρησιμοποιώντας  και κάνοντας πράξη από μικρό παιδί τη φράση ορόσημο του John F. Kennedy: «Mη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για εσένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου»

Αγωνίζομαι για μια #ΝΕΑ_ΕΛΛΑΔΑ.
Αντάξια της Ιστορίας και του Πολιτισμού της.
Κυριάκος Μαριδάκης