Η Μυρτώ Αλικάκη καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου για ποδαρικό στη νέα χρονιά 

Μια ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους μας από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας… από το 1993 και την αδιανόητη επιτυχία της στην «Αναστασία» (αγριευτική για την ίδια από το πρώτο επεισόδιο και ταυτόχρονα κινητήριος δύναμη για να δουλέψει σκληρά και να χτίσει εκ των υστέρων το όνομα που είχε αποκτήσει) μέχρι σήμερα που με λόγο μεστό αρθρώνει τις αλήθειές της. Και είναι γοητευτική σε κάθε κίνηση της!

Στο Art Podcast #40 ξετυλίγει την πορεία της ζωής της από την Γαλλία στην Ελλάδα, με έντονη την υπαρξιακή της αγωνία στην εφηβεία γεγονός που την ωθεί προς την Τέχνη. Οι αγαπημένοι της ρόλοι στην τηλεόραση, οι συνεργασίες με σημαντικούς εκπροσώπους της Υποκριτικής, οι δημόσιες σχέσεις που ποτέ δεν έκανε, οι θεατρικές παραστάσεις που έχει στο βιογραφικό της και η μεγάλη της λατρεία  για το σινεμά.

Η Μυρτώ Αλικάκη συγκινείται όταν μιλάει για την οικογένεια που εχουν δημιουργήσει με τον Πέτρο Λαγούτη και τους γιους τους, αυτοσαρκάζεται όταν περιγράφει την καθημερινότητά της, δε μασάει τα λόγια της όταν αναφέρεται στην ευτυχία που δύναται να συναντά ο καθένας μας με προϋποθέσεις τη σκληρή δουλειά και την ανάληψη ευθυνών. Είναι αυθεντική και ταυτόχρονα φινετσάτη σαν μια ηρωίδα γαλλικής ταινίας!

Απολάυστε το επεισόδιο εδώ : https://open.spotify.com/episode/2kJLpIDp09AL8SCtfupz4h?si=c35bb4aa876947f6 (direct Spotify link του επεισοδίου)

https://artpodcast.gr/40-myrto-alikaki/ (podcast page )

https://artpodcast.gr/blog-myrto-alikaki/ ( dedicated blog post )