Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ο Πολυχώρος Τέχνης και Έκφρασης ‘Συναίσθημα’, η Music & Drama Productions και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σας προσκαλούν στην εικαστική έκθεση με τίτλο “Η μουσική συναντά τη χειροτεχνία”.
Το Σάββατο 4 Μαΐου στις 8 το βράδυ ο Μαυρίκιος παρουσιάζει για πρώτη φορά μία κρυφή πλευρά του εαυτού του. Εμπνευσμένος από τη μουσική, τους ήχους και τη φύση βρίσκει διέξοδο στην εικαστική δημιουργία φτιάχνοντας έργα γεμάτα συναισθήματα, χρώματα, μυρωδιές, μελωδίες και ρυθμούς. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.
Βασικός καλεσμένος του Μαυρίκιου στην έκθεση, ο μέντορας του κος. Μίμης Πλέσσας ο οποίος τον μύησε στην τέχνη της χειροτεχνίας και θα τον τιμήσει με την παρουσία του προλογίζοντας την έκθεση.
Στις 10 το βράδυ θα ακολουθήσει ρεσιτάλ τραγουδιού (πιάνο – φωνή) από τον Μαυρίκιο ο οποίος θα ερμηνεύσει αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο.
Τα εισιτήρια για το ρεσιτάλ (10 ευρώ) μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τον πολυχώρο τέχνης και έκφρασης ‘Συναίσθημα’, οδός Αθηνάς 30 – Μοναστηράκι (μετρό Μοναστηράκι) όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση και το ρεσιτάλ.

Για κρατήσεις θέσεων/εισιτηρίων και πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 6946105520. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.