Η Θεσσαλονίκη “μέσα από τα μάτια” της δημοσιογράφου Kita van Slooten

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης φιλοξενεί για τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη την Ολλανδή δημοσιογράφο Kita van Slooten από το ειδησεογραφικό site https://www.rtlz.nl/ που προβάλει ειδήσεις, οικονομικά & τεχνολογικά νέα, τεχνολογία και θέματα καθημερινής ζωής.

Η ιστοσελίδα έχει 1.8 εκ. επισκέπτες το μήνα, απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 25–59, και είναι διαθέσιμη στους αναγνώστες μέσω τηλεόρασης, website, app & social media. To 84% του κοινού την αναγνωρίζει ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές πλατφόρμες με υψηλό επίπεδο πληροφόρησης και αξιοπιστίας.

Ο Ολλανδή δημοσιογράφος σκοπεύει να παρουσιάσει τη Θεσσαλονίκη ως προορισμό για επισκέπτες που αναζητούν την ποιότητα, την καλοζωία και τη γαστρονομία. Μέσα από τα άρθρα της θα προβάλει τη νυχτερινή ζωή της πόλης, τα εστιατόρια και τις δραστηριότητές της.

Προκειμένου να υπάρχει διαφοροποίηση από ανάλογα άρθρα και να στοχεύσει στον Ολλανδό επισκέπτη, η δημοσιογράφος σκοπεύει να κάνει ρεπορτάζ με Ολλανδούς που κατοικούν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και να παρουσιάσει τις θετικές απόψεις τους.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών η δημοσιογράφος Kita van Slooten θα επισκεφθεί τα μνημεία της Θεσσαλονίκης αλλά και τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, δοκιμάζοντας την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της και την τοπική κουζίνα.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού της θα επισκεφθεί την Πιερία και περιοχές στους πρόποδες του Ολύμπου, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας .