Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Προστάτου Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» 

Για τριακοστή συνεχή χρονιά, πρόκειται να πραγματοποιηθούν, με τη Χάρη του Θεού στην Πόλη της Χαλκίδος και συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, οι εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Προστάτου Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ».

Η Έναρξη έγινε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 στις 6 μ.μ. με την υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας του Κύκκου, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Ν. Προκόπιο Εύβοιας.

Στο πλαίσιο των ενοριακών εορταστικών αυτών  εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΑ»  έγινε η παρουσίαση της Διεθνούς Επετειακής Ανθολογίας «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821» της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών & Καλλιτεχνών, εκδόσεων ΚΑΜΠΥΛΗ, την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Δημητρίου.

Ευχαριστούμε από βάθους καρδίας και εκφράζουμε την άφατο ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας   προς τον πεφιλημένο σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αιμιλιανό, για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέλαβε, η οποία αποτελεί  υψίστη ευλογία Κυρίου προς όλα τα Μέλη της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Πρόεδρος ΔΕΕΛ Αικατερίνη Μπάταλια Βλαχοπαναγιωτου