Δώρος Δημοσθένους “L.O.V.E.” Ταξιδεύοντας τον έρωτα στο χρόνο και τον κόσμο

Τρίτη 28 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου

«Πρέπει να έχει κανείς έναν έρωτα, ένα μεγάλο έρωτα για να του εξασφαλίζει άλλοθι στις αδικαιολόγητες απελπισίες που τον κυριεύουν», έλεγε ο Γάλλος φιλόσοφος και λογοτέχνης Αλμπέρ Καμύ. Ο έρωτας… που έχει εμπνεύσει τόσους δημιουργούς και ταξιδεύει στον χρόνο και τον κόσμο, μέσα από το τραγούδι και τη μουσική. Ένα ταξίδι με οδηγό τον Δώρο Δημοσθένους, τον αγαπημένο ερμηνευτή που, με το ταλέντο, το μπρίο του και τη λάμψη της φωνής του, θα μας θυμίσει υπέροχες στιγμές του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στη συναυλία του με τίτλο «L.O.V.E.» στον Κήπο του Μεγάρου, την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. 

Το πρόγραμμα της βραδιάς διατρέχει τις εποχές, τα μουσικά είδη, τους ρυθμούς και τους τόπους, περνώντας από τις μελωδίες των Γιαννίδη, Μουζάκη και Θεοδωράκη σε τραγούδια με χορευτική διάθεση των Elvis Presley, Tom Jones, Simon & Garfunkel, Dusty Springfield, Queen αλλά και των Λουκιανού Κηλαηδόνη, Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Σπανού.

Ο Δώρος Δημοσθένους ερμηνεύει τα πιο διάσημα ερωτικά τραγούδια στον Κήπο, συντροφιά με την Ραία (φωνή, φιλική συμμετοχή), τον Νεοκλή Νεοφυτίδη (πιάνο, ενορχηστρώσεις), τον Βασίλη Δρογκάρη (ακορντεόν), τον Βασίλη Ραψανιώτη (βιολί) και τον Σωτήρη Καστάνη (κιθάρες). Στην ηχοληψία ο Ηλίας Λάκκας. Όλοι μαζί μάς υπόσχονται πολλές εκπλήξεις, όπως συνηθίζουν άλλωστε σε όλες τις εμφανίσεις τους!

Εισιτήρια: 15 €
Προπώληση: 210 72 82 333 | www.megaron.gr
Έναρξη: 21:00
Συμπαραγωγή | CRICOS Cultural Events – MMA

Όλες οι εκδηλώσεις στον Κήπο πραγματοποιούνται με τη χορηγία της Motor Oil.

Official Facebook Page: 
https://m.facebook.com/DorosDimosthenousOfficial/ 

Πληροφορίες 
https://www.facebook.com/megaron.gr   
https://www.instagram.com/megaron_athens/  
https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall
https://twitter.com/MegaronAthens