Διεθνής διάκριση για τον  Έλληνα σκηνοθέτη Μενέλαο Τζαβέλλα απο το EAWC

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 27η Παγκόσμια Εκδήλωση Απονομής των GODDESS ARTEMIS AWARDS 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο EAWC.

Το Ευρω-Αμερικάνικο συμβούλιο Γυναικών και η Προεδρος Κα Λούλα Λόη Αλαφογιάννη τίμησε τον σημαντικο Έλληνα σκηνοθέτη με το Global Goddess Artemis Award μια Διεθνή Βράβευση που αφορά την Σκηνοθεσία του για την παράσταση στο ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Κείμενο: Θανάσης Ν. Σταυρόπουλου και Παραγωγή «Διώνης Αίνιγμα- ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΩΗ.

ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ οπου εδω και 2 χρονια ο σεβαστός κλήρος αλλά και οι λαϊκοί  συντρόφευαν σε αυτό το θεατρικό ταξίδι με παραστάσεις sold out σε Αθηνα.

Το κοινό και οι κριτικοί ενθουσιασμένοι τίμησαν με τα σχόλιά τους την συγκλονιστική Σκηνοθεσια του στην θεατρική παράσταση. 

Για πρώτη φορά στην παγκόσμια Ιστορία του θεάτρου η Μήτερα Θεού  ενσαρκώνεται στην σκηνή, σε μια καθηλωτική παράσταση, με απόλυτο σεβασμό.

Επισης για πρώτη φορά στην Ιστορία του Θεάτρου – στον αύλειο χώρο της Μεγαλόχαρης ταξίδεψε στην Τήνο, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Εύρεση της Πάνσεπτου Εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Απέσπασε άριστες εντυπώσεις από τους θεατές, οι οποίοι επί 20 λεπτά χειροκροτούσαν.

ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ η Παρασταση που εχει περασει τα συνορα της Χωρας μας.