Γιάννης Παγώνης: “Θα ήθελα να συνεργαστώ με καλλιτέχνες που αγαπώ και να κάνω μια αξιόλογη πορεία στην ελληνική δισκογραφία”

“Τα talent show είναι ένας τρόπος να αναδειχθεί ένας νέος καλλιτέχνης. Έχω συμμετάσχει εγώ προσωπικά και η εμπειρία μου ήταν πολύ ευχάριστη. Απλά όποιος συμμετέχει δεν πρέπει να βασίζεται μόνο σε αυτό!” https://youtu.be/I6RwPryXWRY

• Ποια είναι η πρώτη σας μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μου μουσική ανάμνηση είναι στα σχολικά μου χρόνια που πάντα συμμετείχα στις σχολικές γιορτές!

• Περιγράψτε μας την μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές;
Η μουσική πορεία μου αν και αρκετά μικρή μέχρι στιγμής είναι γεμάτη ευχάριστες αναμνήσεις! Είμαι ένας άνθρωπος που δεν επηρεάζομαι από τα αρνητικά αλλά σίγουρα τα επεξεργάζομαι! Κρατώ και τα δύο και προσπαθώ για το καλύτερο!

• Σας τρομάζει η επιτυχία ή η αποτυχία;
Δεν με τρομάζει τίποτα από τα δύο γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μου και στον εαυτό μου!

• Ποια ειναι η άποψη σας για τα μουσικα τηλεοπτικά talent show;
Τα talent show είναι ένας τρόπος να αναδειχθεί ένας νέος καλλιτέχνης. Έχω συμμετάσχει εγώ προσωπικά και η εμπειρία μου ήταν πολύ ευχάριστη απλά όποιος συμμετέχει δεν πρέπει να βασίζεται μόνο σε αυτό!

• Μία συνεργασία που ονειρεύεστε;
Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Πάριο,τον Νίκο Βέρτη και από τραγουδιστριες την Νατάσα θεοδωρίδου.

• Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια;
Αυτό που θα ήθελα από τη μουσική μου πορεία είναι να συνεργαστώ με καλλιτέχνες που αγαπώ και να κάνω μια αξιόλογη πορεία στην ελληνική δισκογραφία.

Γιάννης Παγώνης
▶ Facebook: https://www.facebook.com/Γιαννης-Παγωνης-340744890117374
▶ Instagram: https://www.instagram.com/giannis_pagonis_98

Μάριος Μιχαήλ
▶ Facebook: https://www.facebook.com/MariosMichail1977
▶ Instagram: https://www.instagram.com/marios_michail_official

Βιογραφικό. Ονομάζομαι Γιάννης Παγώνης. Γεννήθηκα στις 29 Ιανουαρίου το 1998 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Το ενδιαφέρον μου για τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησα με το να συμμετέχω στις σχολικές γιορτές έπειτα στην ηλικία των 17 έκανα το πρώτο μου live σε συνοικιακό μαγαζί όπου και συνέχισα μέχρι και τα 20. Στη συνέχεια το 2018 ξεκίνησα να τραγουδάω στο ‘’ Μουσικές και χρώματα ‘’ όπου βρίσκομαι μέχρι και σήμερα. Το καλοκαίρι του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι με τίτλο Τίποτα δεν με νοιάζει, σε στοίχους και μουσική του Μάριου Μιχαήλ όπου η συνεργασία μας συνεχίζεται με μια νέα μπαλάντα με τίτλο Πάλι.