Γαλλικά metal/post hardcore band ways – Κυκλοφορεί νέο single/video “Erase”

Τρόποι. Είναι ένα συγκρότημα Metal Alternatif / Post Hardcore από το Παρίσι της Γαλλίας. Το συγκρότημα προσφέρει μια δυναμική και μελωδική μουσική κοντά στο Alternative Metal και το post-hardcore. Το συγκρότημα είναι περισσότερο επηρεασμένο από συγκροτήματα όπως οι Architects, Alexisonfire, The Ghost Inside, thrice, Underoath και πολλά άλλα.

Μετά τα εγκαίνια διάσημων συγκροτημάτων όπως το Sidilarsen (FR), το Full Throttle Baby (FR), το Napoleon (UK), το Svalbard (UK), το Prestige (FR), το Bukowski (FR), Resolve (FR), πολλές εκδρομές στην Ισπανία, μια απίστευτη περιοδεία στην Κούβα τον Μάιο του 2019 και μια συμμετοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μετάλλων στην Πορτογαλία “το Vagos Metal Fest” με Dagoba (FR) ή ακόμα και Jinger (Ουκρανία), τρόπους. συνεχίζει να κινείται.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα σύνθεση με τον Etienne (Colossus of Destiny) στα ντραμς και τον Anthony (Lies We Sold) στο μπάσο. Τρόποι. Εργάζεται ενεργά για το επόμενο CD του (η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2023). Το πρώτο single “Γιατί πέφτουμε;” Από το επερχόμενο EP κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και έχει γίνει πολύ καλά δεκτή από τους ακροατές (ειδικά στο Spotify με πολλές καταχωρήσεις σε συντακτικές λίστες αναπαραγωγής και στο YouTube), καθώς και από τα εθνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης (webzines, ραδιόφωνο κ.λπ.). Το επόμενο κομμάτι ονομάζεται “ΔΙΑΓΡΑΦΗ” είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες ροής.

Το “σβήσιμο” είναι για τη λύπη που δεν είναι σε θέση να δει τους αγώνες ενός αγαπημένου προσώπου κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αυτο-ανακάλυψης. Είναι η ανικανότητα να είσαι ενσυναισθητικός, ακόμα και όταν τα συναισθήματα μπορεί να είναι προφανή.