Βενετία Κυρίου: “Είναι στη φιλοσοφία μας να ψάχνουμε πρόσωπα tailor made για τις ανάγκες των πελατών μας”

Βενετία Κυρίου. Η νέα και δυναμική γυναίκα από το “τιμόνι” της Happy People, www.happypeoplemodels.com/ απαντάει στις ερωτήσεις του www.Polismagazino.gr

“Σημαντικός σταθμός στην πορεία της εταιρείας αποτέλεσε η δεκαετία από το 2010 με τη δημιουργία της HAPPY PEOPLE – Team… Μια επιχειρηματική κίνηση που κατέστησε την εταιρεία ως  το “one stop shop” – advertising agency, όπως παραμένει η HAPPY PEOPLE έως σήμερα”

www.facebook.com/venetia.kirioureal www.facebook.com/profile.php?id=100044418014521
www.facebook.com/happypeoplemodelsTeam
www.facebook.com/HappyPeopleModels

Happy People. Πότε ιδρύθηκε, ποια είναι η φιλοσοφία της εταιρίας και ποιο motto χρησιμοποιείτε; Από το 1990 που ιδρύθηκε η εταιρεία, μέχρι το 2012 που πέρασε η επιχειρηματική σκυτάλη από τη μητέρα μου σε εμένα, μέχρι σήμερα έχουμε μείνει πιστοί στη φιλοσοφία μας, η οποία συνοψίζεται πολύ επιτυχώς στο motto μας “all ages, all faces”.

Συνεργάζεστε με Ελληνικές ή και με διεθνείς εταιρίες – brands; Μπορείτε να μας αναφέρετε κάποιες από αυτές; Με την ίδρυση της εταιρείας μας κατορθώσαμε να συνεργαστούμε με τηλεοπτικές σειρές του Mega Channel, τηλεοπτικά spot (Coca Cola, Zewa soft) εταιρείες παραγωγής όπως Spotlight και ΚΑΠΑ Studios, καθώς και καταξιωμένους φωτογράφους, όπως ο Νίκος Διαμαντόπουλος. Ύστερα από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το 2000 επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας πραγματοποιώντας έτσι τη δυναμική μας είσοδο στο χώρο της διαφήμισης προχωρώντας σε συνεργασίες με σημαντικά brands, όπως η Coca Cola, η Cosmote και η Algida.

Σημαντικές συνεργασίες τον τελευταίο χρόνο στο roaster μας είναι brands όπως Flora, TEBA, Γάλα Δέλτα, ΕΣΠΑ, Castrol, Opap, UEFA, Lamda Development, Campari, Μπύρα Νύμφη, Blue Star, KFC, ΟΠΑΠ, Polo τσάντες, εκπομπές όπως Αλήθειες με την Ζήνα, καθώς και η πρόσφατη με τον όμιλο Henkel που συμπεριλαμβάνει brands όπως L’ Oreal & Schwarzkopf.

Συνυπάρχουν στην εταιρεία σας η Διαφήμιση και το Modelling; Σημαντικός σταθμός στην πορεία της εταιρείας αποτέλεσε η δεκαετία από το 2010 με τη δημιουργία της HAPPY PEOPLE – Team. Με αυτή την κίνηση ξεκίνησε για εμάς μια νέα προσφορά υπηρεσιών παράλληλα με το modeling, το promotion και τα events, σε ένα πλαίσιο νέων συνεργασιών. Μια επιχειρηματική κίνηση που κατέστησε την εταιρεία ως  το “one stop shop” – advertising agency, όπως παραμένει η HAPPY PEOPLE έως σήμερα, προσφέροντας αυτή την ευρεία και πολυδιάστατη γκάμα υπηρεσιών καθώς στελεχώνεται από άριστους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης. 

Το Happy People συμμετείχε στην 86η Δ.Ε.Θ, στο περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Είστε ικανοποιημένη από την συγκεκριμένη συμμετοχή; Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχθηκε  μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων. Φέτος, συμμετείχαμε στην 86η Δ.Ε.Θ το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας παρέχοντας υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού στο περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την επιχειρηματικότητα στην έκθεση όπου επιχειρήσεις και οργανισμοί προβάλουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα τους, ενημερώνονται για καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες ενώ πραγματοποιούν συναντήσεις με στόχο την ανάπτυξη. Το πορτοφόλιο μας παράλληλα με το modeling, περιλαμβάνει υπηρεσίες promotion, events και ό,τι απαιτεί ένα διαφημιστικό πλαίσιο δρατηριοτήτων.

Ποιες είναι οι διαφημιστικές υπηρεσίες που προσφέρετε και ποιο το πλεονέκτημα που σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας; Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και ο τρόπος διαφοροποίησής μας είναι το ότι παρέχουμε στους πελάτες της tailor made υπηρεσίες. Τα στελέχη μας είναι επαγγελματίες προσανατολισμένοι πάντα στις ανάγκες των πελατών. Κινούνται ταχύτατα και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και έτσι διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους από την αρχή έως την ολοκλήρωση ενός project. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είμαστε διαθέσιμοι στην υπηρεσία των πελατών 24/7.

Με ποιο κριτήριο επιλέγετε τα μοντέλα που θα συνεργαστείτε; Είναι στη φιλοσοφία μας να έχουμε πολλαπλές επιλογές, ψάχνουμε πάντα πρόσωπα tailor made για τις ανάγκες των πελατών μας.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι του Happy People; Για εμάς στη HAPPY PEOPLE λοιπόν, το μέλλον εμπεριέχει αρκετή αισιοδοξία γιατί είμαστε σε διαρκή αναζήτηση φρέσκων ιδεών και προσώπων. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια πολυδιάστατη, 360ο εμπειρία στους πελάτες μας, εξελίσσοντας και διευρύνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τις επιλογές που προσφέρουμε, έτσι ώστε να παραμείνουμε η καλύτερη εταιρεία στο χώρο της διαφήμισης και στην εύρεση characters, actors και όλων των επιθυμητών προσώπων ανεξάρτητα με το φύλο και την ηλικία.

Τελευταία κίνηση, η επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε άλλα μέρη της Ελλάδας, καθώς επίσης και στην Κύπρο και πάντα σταθερή αξία το γραφείο στη Θεσσαλονίκη που ιδρύθηκε το 2018.