Ας μιλήσουμε για Κρουαζιέρα: η νέα πρόταση για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Επιμέλεια κειμένου και Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Καρατζάς

H allCruises.gr παρουσιάζει το MSC Musica που ξεκινάει Ηomeporting από Ελλάδα για Πρώτη Φορά.

Πάνω από 100 ταξιδιωτικοί πράκτορες και πελάτες της κρουαζιέρας από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν την το κρουαζιερόπλοιο MSC Musica της MSC Cruises καλεσμένοι της allCruises.gr με σκοπό να ενημερωθούν για τα θερινά δρομολόγια του στην Ανατολική Μεσόγειο που φέτος θα ξεκινούν για πρώτη φορά από Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης εκδήλωσης, οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες της allCruises.gr Ελένη Τρέσσου και Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος παρουσίασαν το φετινό πρόγραμμα του MSC Musica και απάντησαν ερωτήσεις.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πλοίο και να δουν τους χώρους καθώς και να γευματίσουν στο MSC Musica, που για πρώτη φορά φέτος θα έχει το λιμάνι του Πειραιά ως βάση (homeporting).

Το MSC Musica θα πραγματοποιήσει 26 δρομολόγια επτά διανυκτερεύσεων ως τον Οκτώβριο από Πειραιά προς Σαντορίνη, Κουσάντασι (Τουρκία), Χάιφα (Ισραήλ), Λεμεσό (Κύπρος) και Μύκονο με επιστροφή στον Πειραιά.

Με την έναρξη homeporting του MSC Musica, ταξιδιώτες από το εξωτερικό και από Ελλάδα θα μπορούν να επιβιβαστούν στο πλοίο στον Πειραιά.

Λίγα λόγια για το MSC Musica

Με 16 καταστρώματα, 1.275 καμπίνες και μέγιστη χωρητικότητα 3.223 επιβατών και 1.014 μελών πληρώματος, το MSC Musica προσφέρει πολυτέλεια, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, εκλεκτά εστιατόρια, τρεις πισίνες, γυμναστήριο, εμπορικά καταστήματα, βιβλιοθήκη, αίθουσα παιχνιδιών, χώρους για οικογένειες και παιδιά, ζωντανή ψυχαγωγία, μπαρ και lounge, καθώς και spa-wellness center.

Η allCruises.gr είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της εταιρίας MSC Cruises. Τον περασμένο μήνα βραβεύτηκε με το “Partnership Award for Combined Effort Towards New Horizons” για τη συνεισφορά της στην προβολή και ανάπτυξη της ιταλικής εταιρείας, που φέτος για δεύτερη χρονιά επιλέγει την Ελλάδα και τον Πειραιά ως homeportΗ

Η «MSC» Cruises είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία κρουαζιέρας παγκοσμίως.

Η allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.

#TheleisKrouaziera; Μίλησε με την έμπειρη ομάδα του allCruises.gr και ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της κρουαζιέρας.

Περισσότερες πληροφορίες

allcruises.gr

Τηλ: +30 211 750 7777

e.mail: [email protected]

Website: www.allcruises.gr

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/allcruises-gr-ocean-river-experts/

Facebook: https://www.facebook.com/allcruises.gr

Instagram: https://www.instagram.com/allcruises.gr/

Tags: #ΤheleisΚrouaziera #allCruisesGR #krouazieraAllios

#cruisetogether #cruises #costacruises #BelieveYourEyes