Αναστάσης Αγγέλου: “Είμαι υπέρμαχος της σκληρής δουλειάς και της ολοκληρωτικής αφοσίωσης και τότε η επιτυχία γίνεται αναπόφευκτη και η αποτυχία ανέφικτη”

“…Ξεκινάω πρόβες και ετοιμασίες για μία σειρά από λάιβ εμφανίσεις για την προώθηση του νέου τραγουδιού με τίτλο “Σωστό” που κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Νίκου Σαρρή”

Ποια είναι η πρώτη σας μουσική ανάμνηση; ‌Η πρώτη μουσική ανάμνηση ήρθε σε ηλικία τεσσεράμισι ετών σε ένα νυχτερινό κεντρο με την οικογένειά μου απολαμβάνοντας τον Στράτο Διονυσίου. Ο χώρος γέμισε από μια αντρική, γεμάτη, δυνατή φωνή που με έκανε μαγικά να αφοσιωθώ στο πρόγραμμα, χωρίς να κουνηθώ από την θέση μου, ενθουσιασμένος μέχρι το τέλος του προγράμματος. Μία ανάμνηση πάντα φωτεινή αφού ήταν η αφετηρία για μένα. Πλέον η μουσική είχε εισχωρήσει βαθειά μέσα μου.Από την επόμενη κιόλας μέρα άρχισα να προσπαθώ να τραγουδήσω ότι άκουγα και να συνοδεύω το τραγούδισμά μου χτυπώντας ρυθμικά τα χέρια μου στα πόδια μου. Μετά από έξι μήνες ξεκίνησα να σπουδάζω μουσική προπαίδεια.

Με ποιον μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; ‌Η Χώρα μας ξεχειλίζει απο ταλαντούχους καλλιτέχνες. Μέχρι τώρα είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολλούς και θέλω στο μέλλον να συνεργαστώ με όλους.

Περιγράψτε μας την μέχρι σήμερα πορεία σας στην μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Η πορεία μου στη μουσική ξεκίνησε με σπουδές σε ηλικία πέντε χρονών έως δεκαοχτώ χρονών και επαγγελματικά ξεκίνησε σε ηλικία δεκαπέντε ετών ως σολίστ μουσικός κρουστός δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Μου άρεσε ταυτόχρονα να τραγουδώ χωρίς μικροφωνο στις πρόβες και πολλοί συνάδελφοι από τότε με παρότρυναν να ασχοληθώ με το τραγούδι επαγγελματικά. Έτσι και έγινε. Είναι πολύ σημαντικό ο τραγουδιστής να γνωρίζει μουσική και να παίζει ένα η περισσότερα μουσικά όργανα. Πολλές και καθοριστικές οι θετικές επιρροές. Αρνητική επιρροή δεν θυμάμαι αλλά και να υπήρξε είναι σίγουρο ότι θα την μηδένιζε μονομιάς το μεγάλο μου θέλω.

Σας “τρομάζει” η επιτυχία ή η αποτυχία; Τίποτα δεν με τρομάζει. Είμαι υπέρμαχος της σκληρής δουλειάς και της ολοκληρωτικής αφοσίωσης και τότε η επιτυχία γίνεται αναπόφευκτη και η αποτυχία ανέφικτη.

Ποια είναι η άποψη σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent shows; Είναι θετική η άποψη μου για τα μουσικά τηλεοπτικά talent shows. Σίγουρα βοηθάνε τον καλλιτέχνη να γινει γρήγορα αναγνωρίσιμος αλλά εκεί βρίσκεται και η παγίδα. Όταν τα φώτα της σκηνής σβήνουν είναι σημαντικό να έχεις την ωριμότητα να αφοσιωθείς στην τέχνη, να κλειστείς στον εαυτό σου και με σκληρή δουλειά, σωστές γνωριμίες και μέσα σε σωστό χρόνο στις εξελίξεις, να εκμεταλλευτείς την αναγνωρισιμότητα που σου εξασφαλίζει ένα talent show.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Θέλω πολύ να συνεργαστώ με όλα τα μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όλους τους θαυμάζω και από όλους κάτι έχω να μάθω. Ιδιαίτερα με το Βασίλη Καρρά τον Αντώνη Ρέμο την Πέγκυ Ζήνα και την Πάολα. Είναι καλλιτέχνες που δεν έχει τύχει να συνεργαστώ μέχρι στιγμής και το θέλω πολύ. Με το Βασίλη Καρρά συνεργαστήκαμε στα πλαίσια μίας και μόνο συναυλίας αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη στο παλε ντε σπορ της Θεσσαλονίκης αλλά θα ήθελα πολύ μία πιο στενή και μακροβιότερη συνεργασία.

Υπάρχουν μάνατζερ στην Ελλαδα που μπορούν να βοηθήσουν την πορεία ενός μουσικού; Βεβαίως υπάρχουν. Είναι ευλογία για τον καλλιτέχνη να έχει δίπλα του ανθρώπους που γνωρίζουν την δουλειά άριστα και τον τρόπο που λειτουργεί η μουσική βιομηχανία από μέσα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη σωστή και επιτυχημένη σταδιοδρομία του καλλιτέχνη αρκεί ο ίδιος να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έχει αναλάβει να τον προωθήσει στην μουσική βιομηχανία και κατ’ επέκταση στο ευρύ κοινό και να εφαρμόζει με κάθε λεπτομέρεια τις οδηγίες του.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Μετά από αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία της καραντίνας ξεκινάω από εκεί που σταματήσα. Πρόβες και ετοιμασίες για μία σειρά από λάιβ εμφανίσεις για την προώθηση του νέου τραγουδιού με τίτλο “Σωστό” που κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Νίκου Σαρρή.

Βιογραφικό. Ο Αναστάσης Αγγέλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.Ένας αυθεντικός λαϊκός ερωτικός ερμηνευτής που απο μικρος έδειξε το ταλέντο του στη μουσική σπουδάζοντας στην αρχή στο Νέο ωδείο Θεσσαλονίκης κατόπιν στο Σύγχρονο ωδείο Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με υποτροφία στο Κρατικό ωδείο Θεσσαλονίκης.
Μέχρι τώρα στην πορεία του εχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου όπως Τόλης Βοσκόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Μαργαρίτης, Σταμάτης Γονίδης, Γιάννης Πλούταρχος, Σάκης Ρουβάς, Άννα Βίσση, Άντζελα Δημητρίου, Καίτη Γαρμπή, Κατερίνα Στανίση, Χρήστος Δάντης, ενώ αίσθηση προκαλεί η συμμετοχή του στην μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στην μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη με τον μαέστρο Θανάση Πολυκανδριώτη, στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά, Πασχάλη Τερζή, Θέμη Αδαμαντίδη, Ζαφειρη Μελλα και
Δημήτρη Χρυσοχοΐδη.

Σήμερα δισκογραφικά εγκαινιάζει την συνεργασία του με την Panik Platinum με ένα ανεβαστικό λαϊκό τραγούδι με τίτλο ” Σωστό”. Το ρυθμικό τραγούδι έχει την υπογραφή δύο επιτυχημένων δημιουργών του Χρήστου Δάντη στην μουσική και του Νίκου Σαρρή στους στίχους. Με την γνήσια λαϊκή φωνή του Αναστάση Αγγέλου και τον έντονο ρυθμό του, το τραγούδι ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα.