Αλέξανδρος Θεοδωρής: “Καθοριστική στιγμή στην καριέρα μου ήταν σ’ ένα live που ένιωσα πόσο όμορφο είναι να επικοινωνείς μέσω της μουσικής με τον κόσμο”

“…Η πιο σημαντική μου επιρροή είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι και ένας εξ αυτών είναι η Ευανθία Μάγνη ο άνθρωπος που έχει την Spider Music και με αφουγκράζεται απόλυτα.”

Καλώς ήρθες στο Polismagazino.gr Λίγα λόγια για εσένα και για αυτό που κάνεις, σαν μια πρώτη γνωριμία. Γειά σας. Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Είμαι ο Αλέξανδρος Θεοδωρής μεγαλωμένος στα Γιάννενα και τραγουδιστής της εταιρείας Spider Music. https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/ www.spider-music.com

Πότε ξεκίνησες την ενασχόλησή σου με τη μουσική και ποια ήταν τα πρώτα ερεθίσματά σου; Η ενασχόλησή μου με την μουσική ξεκινά από την ηλικία των 7 ετών που εντάχθηκα στην παιδική χορωδία του Δήμου Ιωαννιτών. Στην οικογένειά μου ακουγόταν όλα τα είδη μουσικής Rock, rock n roll, παραδοσιακά, παλιά λαϊκά και αυτό με βοήθησε να αγαπώ την μουσική και τα λόγια και όχι να έχω παρωπίδες.

Ποια είναι η πρώτη σου μουσική ανάμνηση; Μία συναυλία με την παιδική χορωδία και μαέστρο το Μίκη Θεοδωράκη. Ένας μεγαλειώδης άνθρωπος.

Ποια ήταν η πιο καθοριστική στιγμή, όπου ένιωσες ότι η μουσική θα είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής σου; Στα εφηβικά μου χρόνια με μια μπάντα που είχαμε δημιουργήσει με φίλους και σε ένα live ένιωσα για πρώτη φορά πόσο όμορφο είναι να επικοινωνείς μέσω της μουσικής με τον κόσμο.

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές επιρροές σου, μουσικές και μη, που σε οδήγησαν να δημιουργείς με τον τρόπο που δημιουργείς σήμερα; Επιρροές και ερεθίσματα δέχομαι από παντού. Ακόμα και από έναν άνθρωπο που θα μου πει μια προσωπική του εμπειρία. Ακόμα και από στίχους που θα διαβάσω και θα κάνω εικόνα κάποια δικά μου βιώματα. Η πιο σημαντική μου επιρροή είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι και ένας εξ αυτών είναι η Ευανθία Μάγνη ο άνθρωπος που έχει την Spider Music και με αφουγκράζεται απόλυτα.

Σε “τρομάζει” η έννοια της επιτυχίας ή της αποτυχίας; Και τα δύο για μένα αποτελούν εμπειρία ζωής. Δεν με τρομάζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ό,τι και να έρθει από τα δύο έχει το λόγο του που γίνεται.

Λίγα λόγια θα θέλαμε για την πιο πρόσφατη κυκλοφορία σου. Το τραγούδι «Κρύβεται μέσα μου θεριό» είναι ένα τραγούδι του Δημήτρη Τσιβούλα.
Η ενορχήστρωση και ο σχεδιασμός είναι της Ευανθίας Μάγνη και του Γιώργου Γιαννικοπούλου. Το τραγούδι αυτό είναι σαν να μιλάει για όλα που έχω μέσα μου και είμαι σίγουρος ότι αντιπροσωπεύει και πολύ κόσμο που το ακούει.

Μουσική και στίχοι είναι πάντα δικοί σου; Ή αυτό που δημιουργείς είναι προϊόν συνεργασίας; Όχι δεν είναι μόνο δικοί μου. Τα περισσότερα τραγούδια είναι προϊόν συνεργασίας. Αποφεύγω να γράφω μουσική και ιδιαίτερα στίχους γιατί όπως λέει η Ευανθία χρησιμοποιώ βιωματικά μου στοιχεία που φυσικά αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σου σχέδια; Πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς. Ήδη με την καθοδήγηση και τον σχεδιασμό της Ευανθίας βρίσκομαι στο στούντιο για νέα τραγούδια. Και ευελπιστώ σύντομα να απελευθερωθούμε από την κατάσταση που βρισκόμαστε με τον ιό και να βρεθούμε ξανά στις μουσικές σκηνές. Με το καλό να συναντηθούμε εκεί. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιερώσατε.

Αλέξανδρος Θεοδωρής | Κρύβεται μέσα μου θεριό | Official Lyric Video© https://www.youtube.com/watch?v=_vIPbCOXdvc

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion