«Χριστούγεννα Μαζί» με τους Les Au Revoir live στο Ciel Bar

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου

After 21:30 | RSV: 2310 888000

Οι Les Au Revoir ανανεωμένοι και με εορταστική διάθεση, επιστρέφουν την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στο Ciel Bar στην Θεσσαλονίκη (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 12 | Νέα Παραλία) για μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη βραδιά που το soundtrack της θα περιλαμβάνει όλες τους τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και γιορτινές μελωδίες!

Οι κοσμοπολίτικες μελωδίες των Les Au Revoir από τα δυο τους album “Retro’ Clock” και “Στους Πέντε Ανέμους”, που τόσο έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρονιά και έχουν βρει καταφύγιο στις καρδίες χιλιάδων ακροατών σε όλο τον κόσμο, επιστρέφουν ζωντανές και ανανεωμένες! Τα live τους πάντα ξεχωρίζουν για την άρτια και κρυστάλλινη απόδοση τους, καθώς και για την θεατρική και δυναμική τους ερμηνεία, με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει συνθέσεις από το χθες και το σήμερα, διασκευασμένες μοναδικά και με βάση την δική τους ξεχωριστή αισθητική. Με οδηγό όλα τα παραπάνω το δημοφιλές συγκρότημα με τις εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει δυναμικά και μας υπόσχεται ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει θετικά!

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου οι Les Au Revoir σας προσκαλούν να κάνετε “Χριστούγεννα Μαζί” στο Ciel Bar στην Θεσσαλονίκη και σας υπόσχονται μια ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη εορταστικές μελωδίες με πολύ χορό, κέφι και λαμπερά χαμόγελα!

Οι Les Au Revoir είναι:

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα –
Programming)
Σπύρος Κακάλης (Ακουστική Κιθάρα)

Les Au Revoir – Χριστούγεννα Μαζί

Κυκλοφορεί από την Plus Rec

Les Au Revoir

Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir

Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir

Plus Promotion| 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki

Tel: ++30 2310.989744 | Email: [email protected]

Facebook page: https://www.facebook.com/PlusPromotionOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/plus_promotion