Φιλανθρωπικός αγώνας της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Ο. Καβάλας και των εργαζομένων του Μασούτη

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Μασούτης διοργάνωσε έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Ο. Καβάλας και τους εργαζομένους της στο κατάστημα Καλαμίτσας. Στόχος της διοργάνωσης ήταν τα έσοδα να διατεθούν για την αγορά αμαξιδίων για τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό αθλητικό κέντρο Αλεξάνδρα Δήμογλου στην περιοχή της Καλαμίτσας με γεμάτες τις κερκίδες από ενθουσιώδες κοινό που έσπευσαν να στηρίξουν αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία.
Νικήτρια του αγώνα αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΟΚ, όμως από την εκδήλωση όλοι κάτι κέρδισαν, ήταν πολλοί οι νικητές, γιατί ο αγώνας ήταν μάθημα ζωής για όλους μας, ένα μήνυμα ότι δεν πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε στη ζωή για τα όνειρά μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανος, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Αντωνιάδης, Κωστής Σιμιτσής, οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης, Τάνια Ελευθεριάδου, ο Λιμενάρχης Καβάλας Ευαγγελίδης Σταύρος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, εθελοντές και εθελόντριες περιφερειακού τμήματος Καβάλας του Ερυθρού Σταυρού.