Το Rock Band Love Ghost κυκλοφορεί το EP 4 τραγουδιών “Tales of a Sad Boy” του Νεοϋορκέζου ράπερ Big Boss Mulaa

Το “Tales of a Sad Boy” είναι ένα EP από 4 μουσικές. Η Uma colaboração com ή ο ράπερ emo de Nova York, το Big Boss Mulaa. O EP είναι ο τίτλος του Love Ghost pela Cleopatra Records και η παραγωγή του Mike Summers [Kendrick Lamar, Lil Wayne, Tech N9ne].

1- Heartless: μια ηχητική ζωγραφιά της μοναξιάς. Ένα emo, alt-rock και hip-hop haze που απελευθερώνει τους φόβους και τις αμφιβολίες που προκύπτουν από το τραύμα της σχέσης.

2- Lethargic: Αυτό το τραγούδι αποτυπώνει πώς είναι να είσαι κολλημένος σε αυτό το τρέχον στάδιο της ζωής.

3- Samurai: Το τραγούδι περιέχει έναν τόνο προδοσίας. Είναι να γίνεις πολεμιστής για να δώσεις τις μάχες στο μυαλό σου.

4- Train Tracks: Αυτό είναι ένα τραγούδι είναι μια προσωπική ιστορία έντονου τραύματος και βαθιάς ενσυναίσθησης.

Το “Tales of a Sad Boy” ακολουθεί μια σειρά από single κυκλοφορίες για το Love Ghost που επαίνεσαν οι Rolling Stone, Αμερικανός τραγουδοποιός, FLAUNT, Alternative Press και άλλοι. Οι Love Ghost έκαναν πρόσφατα περιοδεία στην Ευρώπη όπου έπαιξαν Rockpalast στη Γερμανία. Τον Αύγουστο, περιόδευσαν στην Πόλη του Μεξικού κάνοντας σόου με τον Adan Cruz στο Auditorio BB και στο Gamergy Festival της Amazon, το οποίο μεταδόθηκε σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Έκαναν μουσική με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Rico Nasty, Adan Cruz, Teeam Revolver, Geassassin, Mabiland και Tankurt Manas. Το Love Ghost αποτελείται από τους Finnegan Bell (τραγούδι, στιχουργός, κιθάρα), Daniel Alcala (κιθάρα, μηχανικός δευτερεύουσας φωνητικής), Cory Batchler (πλήκτρα, μπάσο, δεύτερα φωνητικά) και Daniel Gallardo (ντραμς, φωνητικά).