Το ΕΝ ΠΛΩ παρουσιάζει δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες σ’ ένα ανατρεπτικό και αξέχαστο μουσικό ταξίδι

Το ΕΝ ΠΛΩ παρουσιάζει το Σάββατο 18/11 στις 21:30 και κάθε Σάββατο, δυο εξαιρετικούς καλλιτέχνες σε ένα ανατρεπτικό και αξέχαστο ΜΟΥΣΙΚΟ ταξίδι!

TEREZA

Guest Star: Γιώργος ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ

Μαζί οι PRiMA ViSTA

Ένα ταξίδι που ξεκινάει από την Νέα Υόρκη με την εξαιρετική ερμηνεύτρια και performer TEREZA να μας τραγουδάει μοναδικά jazz, swing, blues, disco, latin, hits ξένα & ελληνικά από την δισκογραφία της όπως το  «Fly me to the moon» αλλά και τα νέα της singles «My Man» και «Το Πετειναρι» που τόσο αγαπάτε, αλλά και άλλες ερμηνείες από τον ελληνικό κινηματογράφο με την αισθαντική φωνή της, που θα σας εντυπωσιάσουν σε νέες διασκευές μαζί με το ανδρικό τρίο, τους PRiMA ViSTA.

Special Guest Star είναι ο αγαπητός
Γιώργος ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ που μας ταξιδεύει σε εποχές με αξέχαστες ελληνικές μελωδίες, και από την δισκογραφία του, και όχι μόνο, μας μαγεύει με την φωνή του, πάντα, αλλά
και όταν τραγουδάει, Tom Jones, και Elvis Presley. Ακούστε και το νέο του single «Αυτός είμαι εγώ»! Ξεχωριστή στιγμή, επί σκηνής, σε μουσική συνάντηση τον δυο καλλιτεχνών, που μας απογειώνουν με αφιέρωμα σε μεγάλους συνθέτες με τους οποίους έχουν συνεργαστεί και έχουν τραγουδήσει, τραγούδια τους!! Υπέροχοι στιγμή όταν όλοι τραγουδούν και γίνονται μια μεγάλη παρέα.

Μια στιγμή της βραδιάς που θα αγαπήσετε επίσης,  είναι με το ανδρικό τρίο PRiMA ViSTA που είναι σε ετοιμότητα να ζητήσετε και να ακούσετε το πιο αγαπημένο σας τραγούδι, στη στιγμή. PRiMA ViSTA και μαζί με την TEREZA Θα μας ταξιδέψουν με δικές μουσικές επιλογές!
Μουσική Επιμέλεια / By TEREZA

Ένα ανατρεπτικό live που θα σας μείνει αξέχαστο με τα ωραιότερα ξένα και ελληνικά τραγούδια που έχετε αγαπήσει!

•Μαζί σας και της ΓΙΟΡΤΕΣ με άκρως Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα !

•Μαζί σας και σε PRiVE εκδηλώσεις

•Νέες γεύσεις με μοναδική θέα στο ΕΝΠΛΩ !

Για κρατήσεις / RSV 210/9671770

Μη λείψει κανείς ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11 στις 21:30 στο πανέμορφο ΕΝ ΠΛΩ!