Τίμησαν τον Κυριάκο Μαριδάκη για την προσφορά του

Οι Ροταριανοί Όμιλοι Χανιών και Σαλαμίνας

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στα Χανιά της Κρήτης και στις 7 Οκτώβριου στην Σαλαμίνα έλαβαν χώρα 2 ξεχωριστές εκδηλώσεις παρουσία πλήθους κόσμου εκπροσώπων της πολιτικής στρατιωτικής ηγεσίας και διπλωματών.

Οι Ροταριανοί Όμιλοι των Χανίων της Κρήτης και Σαλαμίνας «Βασιλεύς Αίας» τίμησαν τον ροτ. Τ.Β. Διοικητή Ιδρυτικό Πρόεδρο της Σαλαμίνας Κυριάκο Μαριδάκη.

Έναν άνθρωπο με ξεχωριστές ευαισθησίες προς τον εθελοντισμό, στον ανθρωπισμό και στον Πολιτισμό, τιμώντας τη πολύχρονη προσφορά του στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μετατρέποντας το γεγονός της Ναυμαχίας από πολεμικό σε σύμβολο Ειρήνης, τιμώντας κάθε χρόνο όλους τους νεκρούς ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής εθνικότητας, θρησκείας και κοινωνικής τάξης σε 51 χώρες και Αρχηγούς Κρατών.

Οι εκδηλώσεις έγιναν μέσα σε συγκινησιακό κλίμα, όψει μάλιστα το 2020 των 2500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνος, όπου τόσο ο Κυριάκος όσο και ο Πατέρας του Χρήστος έχουν αφιερώσει 43 χρόνια αγώνων για τη διάσωση προστασία και ανάδειξη των μνημείων της Ναυμαχίας.