Παρουσία έργων του Αδαμόπουλου Ιωάννη στην επετειακή -4 χρόνια- ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ στο Μπενσουσάν Χαν

“Εύχομαι στην Επίμονη Τέχνη πάντα επιτυχίες”

Μιλήστε μας για το έργο το οποίο παρουσιάσατε στην επετειακή εικαστική έκθεση τεχνών της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο Μπενσουσάν Χαν. Παρουσίασα ένα έργο με θέμα τη γοργόνα, αυτό το όμορφο παραμύθι με μια ματιά σύγχρονης κοπέλας.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από αυτήν την παρουσία; Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και η χαρά μου για τα 4 χρόνια ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, γιατί συμμετέχω σε αυτή την ομάδα από το ξεκίνημά της.

Τι σημαίνει για εσάς η συμμετοχή σας στο Μπενσουσάν Χαν; Θεωρώ σημαντική την παρουσίαση της δουλειάς  μου σε έναν χώρο με έντονο άρωμα και γοητεία από το παρελθόν, από μια Θεσσαλονίκη που δυστυχώς έχει χαθεί.

Μέσα σε αυτή την πορεία των τεσσάρων ετών παρουσίας της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ποια θεωρείτε ότι είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή-συμμετοχή που βιώσατε; Όταν παρουσιάσαμε έργα μας στην γκαλερί DU COLOMBIER στο Παρίσι και στο αφιέρωμα που έγινε στις Σπέτσες στην πρώτη Ελληνίδα ζωγράφο Ελένη Μπούκουρα- Αλταμούρα.

Που θεωρείτε οτι κρύβεται το κλειδί της επιτυχίας του πρότζεκτ; Στη συμμετοχή των φίλων μου καλλιτεχνών και στις ιδέες της Χρυσούλας Μπαρζώκα. 

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το δικό σας δυνατό σημείο στην Τέχνη σας; Αυτό δηλαδή που σας κάνει τόσο ξεχωριστό; Ο σεβασμός σε κάθε έργο μου, που θέλω πάντα να μας ταξιδεύει μέσα από τα χρώματα.

Τι εύχεστε για τη συνέχεια; Στην Επίμονη Τέχνη πάντα επιτυχίες. Σας ευχαριστώ!!!

https://www.facebook.com/epimonitexni/

Σύντομο bio: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γεννήθηκε στο Λιτόχωρο Πιερίας το 1957, από το 1972 ζει στη Θεσσαλονίκη, εργάστηκε στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήριο καλών τεχνών του ζωγράφου Χρήστου Τυρεκίδη. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις ομαδικές και ατομικές και  από υλικά χρησιμοποιεί κυρίως λάδια με διάφορες τεχνικές. Έχει λάβει μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ: 4 Χρόνια στον τόπο που ξεκινήσεΜΠΕΝΣΟΥΣΑΝ ΧΑΝ

Σύλληψη & Επιμέλεια: Χρύσα Μπαρζόκα https://www.facebook.com/chris.alevra

Τα εγκαίνια του αδιαμεσολάβητου project εικαστικών καλλιτεχνών “Επίμονη Τέχνη” πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 10 Μαϊου στις 19.00 στο Μπενσουσάν Χαν (Εδέσσης 6, 54625, Άνω Λαδάδικα Θεσσαλονίκης). Πρόκειται για την επετειακή εκδήλωση του πολύ επιτυχημένου project που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια στο Μπενσουσάν Χαν και έγινε θεσμός!

Το παλιό εβραϊκό χάνι των Άνω Λαδάδικων, κτίριο εξαιρετικής εσωτερικής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα, στέγασε την εικαστική έκθεση στην οποία συμμετείχαν με έργα τους

https://www.facebook.com/BensousanHan/

OI ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΌΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΟΛΕΤΑ ΓΑΖΕΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΩΓΟΥΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΝΕΝΑΔΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΡΑΓΚΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΟΥΔΗ

ΚΕΛΛΥ ΚΟΝΤΖΑΜΑΝΗ

RINETTE JOSAFAT

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΟΖΑΣ

PARIS VIVIANNE

RAMINA IBRAGIMOVA

ANTONI DRAGAN

ΑΝΤΩΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΟΡΤΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΑΦΕΊΜ ΙΔΟΎ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΖΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΧΡΥΣΑ ΣΙΑΤΗ

ΦΙΛΑΡΕΤΗ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΑΛΤΟΥΝΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ

ΔΑΝΑΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ

ΧΡΥΣΑ ΜΠΑΡΖΟΚΑ

Με την υποστήριξη

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΊΑ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΊΟΥ
ΕΥΟΣΜΟΣ – ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

ADAMOS WINES
OLYMPUS RIVIERA

CBD WORLD

KOTSONI LANGUAGE

και τους χορηγούς επικοινωνίας

POLIS FREEPRESS
& SP musicRADIO