Πάρτυ με το Trio Musicanti στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Σάββατα 21 & 28 Ιανουαρίου

Οι Trio Musicanti, μια παρέα μουσικών πρώτης γραμμής με μεγάλες περγαμηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό σάς προσκαλεί για δύο μοναδικές εμφανίσεις τα Σάββατα 21 & 28 Ιανουαρίου στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου σε ένα ξέφρενο λαικό -και όχι μόνο – πάρτυ!

Ο Μανώλης Καραντίνης, ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού και εξαιρετικά δημοφιλής στο πλατύ κοινό από τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου (Βοσκόπουλος, Ρέμος, Βιτάλη και τόσους άλλους), ο βιρτουόζος βιολιστής Θάνος Γκιουλετζής (γνωστός από την συμμετοχή του στο σχήμα του Αντ. Ρέμου και τις συνεργασίες του με Γ. Πάριο, Χαρ. Αλεξίου κ.α) και ο ξεσηκωτικός Αχιλλέας Σοφούδης στο πιάνο και τη φωνή στήνουν στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ένα γλέντι άνευ προηγουμένου.

Κάθε βραδιά είναι μοναδική αφού το πρόγραμμα δεν είναι ποτέ το ίδιο. Oι διαθέσεις του κοινού και η ενέργεια που δημιουργείται στην κάθε παράσταση κάνει τα τραγούδια να διαδέχονται το ένα το άλλο και τις μελωδίες να μπλέκονται με το τραγούδι και τον χορό.

Οι μουσικές εναλλαγές απρόβλεπτες και προκλητικές: από solo μπουζούκι και μελωδίες διεθνούς ρεπερτορίου για βιολί και πιάνο, μέχρι ξέφρενους λαϊκούς και παραδοσιακούς χορευτικούς ρυθμούς, με το καλό ελληνικό τραγούδι να έχει την τιμητική του! 

Σας περιμένουμε να γίνετε ο τέταρτος της παρέας και να συμπληρώσετε με τις φωνές και τους χορούς σας την υπέροχη μουσική πανδαισία που σας έχουμε ετοιμάσει.

Eισιτήρια: 15 ευρώ. 
Προπώληση: viva.gr 
Ωρα έναρξης: 22:30 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τrio Musikanti: Αγγελική Πέτκου 6972 706009
Mail: [email protected]

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600
WEBSITE – FACEBOOK