Ο Κώστας Μακεδόνας τραγουδώντας εν πλω!

Με “Τα πλοία της γραμμής” και τον Κώστα Μακεδόνα, ο Ελληνικός fm 93,2 ταξίδεψε τους ακροατές του μέχρι την Άνδρο!

Οι 100 τυχεροί ακροατές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να απολαύσουν τον Κώστα Μακεδόνα σε μια συναυλία εν πλω, στο κατάστρωμα του πλοίου στη διαδρομή Άνδρος – Ραφήνα.

Για παραπάνω από μία ώρα ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε τις τελευταίες του επιτυχίες “Τα πλοία της γραμμής” και “Άκου να δεις” αλλά και κλασικές του, όπως τις “Μόνο μια φορά”, “Κόκκινα γυαλιά”, “Το ποδήλατο”, “Μη μου λες αντίο”, “Κάτσε καλά” και πολλές άλλες και ξεσήκωσε τους ακροατές του Ελληνικού αλλά και τους τυχερούς ταξιδιώτες που δεν δίστασαν να χορέψουν στο κατάστρωμα ταξιδεύοντας στη θάλασσα του Αιγαίου!

Κατά τη διάρκεια της ημερήσιας εκδρομής στην Άνδρο ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το video clip του τελευταίου του single “Άκου να δεις” σε μουσική του Νίκου Μερτζάνου και σε στίχους του Σταύρου Σταύρου. Στα γυρίσματα συμμετέχουν οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Ελληνικός fm 93,2 Πόπη Χατζηδημητρίου, Δημήτρης Μάρκος, Έλενα Δημητράκη και Διονύσης Καστόρας. Τη σκηνοθετική ευθύνη είχε ο Κώστας Χαλαμπαλάκης.

Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Χαλαμπαλάκη.

https://we.tl/t-0wSkTY6obo