Ο γοητευτικός Γιάννης Βούρος κάνει ποδαρικό στη #season2 του Art Podcast με τη Γιώτα Τσιμπρικίδου

«Το μη αναμενόμενο» είναι ο φάρος στη ζωή του… μια ζωή στην οποία δε βολεύτηκε ποτέ!

Ο Γιάννης Βούρος με τη μακρά πορεία στο θέατρο καλεσμένος στο #31 Art Podcast – με φωνή βαθιά, ευγένεια ψυχής και ευαισθησίες που δεν κρύβει … η προσφυγική γειτονιά στην οποία μεγάλωσε και τον καθόρισε, η αγάπη του για τον αθλητισμό και οι σπουδές της υποκριτικής. Θυμάται θεατρικές συνεργασίες, μιλά με θαυμασμό για συναδέλφους του! Αναφέρεται στη σχέση ζωής που έχει με τον Γρηγόρη Βαλτινό, τη «δική του» Πέμη Ζούνη, το χιούμορ της Ελένης Ράντου και της Κάτιας Δανδουλάκη, την «ενέργεια» της Πέγκυς Τρικαλιώτη, το μεγάλο μέγεθος της Μάρθας Βούρτση, την ακεραιότητα του Αντώνη Καφετζόπουλου.

Οι στιγμές του στην τηλεόραση, τα χρόνια στη διευθυντική θέση του ΚΘΒΕ και η απόφαση  να φύγει στη Μελβούρνη που τελικά…τον οδήγησε πίσω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Δημαρχείο της! Η προσφορά του στον Δήμο, το όραμα και οι συνεργάτες του, ο ελάχιστος ελεύθερος του χρόνος και η ζωγραφική, η μουσική, τα βιβλία…

Όταν η κουβέντα φτάνει στους γιους του, ο Γιάννης Βούρος αναφέρεται σε αυτούς με καμάρι: είναι ο Στέφανος που διαπρέπει στον χώρο της διαφήμισης και ο Αλέξης που είναι ο αθλητής της οικογένειας. «Πήγαινα πάντα με την καρδιά μου»… αυτό λέει και «φωτίζει» τις γυναίκες της ζωής του, με τη Λένα του να τον έχει κερδίσει σε τέτοιο βαθμό που – ως ροκ τύπος – να την παντρεύεται όχι μία, αλλά δύο φορές!

Είναι ο Γιάννης Βούρος – με τη ρομαντική του ματιά και τις πράξεις, γιατί, όχι, δε μένει στα λόγια! – και τον απολαμβάνετε στο Art Podcast #31: