Ο Γιάννης Διονυσίου live στο Άλσος Νέας Σμύρνης

ΤΡΙΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Μετά από πολλές sold out εμφανίσεις το χειμώνα, ο Γιάννης Διονυσίου, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της νέας γενιάς, περιοδεύει το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.  

Επόμενη στάση της περιοδείας, το Άλσος Νέας Σμύρνης την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο.

Γιάννης Διονυσίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχος και ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς του και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε όλο το φάσμα του τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη.

Ένα επιπλέον στοιχείο που τον κάνει επίσης ξεχωριστό είναι η μεγάλη έκταση της φωνής του, που του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με άνεση σε όλο το φάσμα του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού. 

Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου του με τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σημαντικών καλλιτεχνών που έχουν μοιραστεί μαζί του το έργο τους επί σκηνής.

Φέτος το καλοκαίρι θα παρουσιάσει αγαπημένα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης στο νεανικό κοινό, καθώς και νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρώτο προσωπικό του album που κυκλοφόρησε πρόσφατα και υπογράφουν καταξιωμένοι δημιουργοί. 

Ο Γιάννης Διονυσίου είναι ένας ερμηνευτής που «κατακτά» τη σκηνή και σέβεται το κοινό του, χαρίζοντάς του μοναδικές μουσικές παραστάσεις. 

Θα το διαπιστώσετε σύντομα κι εσείς την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Νέας Σμύρνης στις Ιωνικές Γιορτές. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Μαζί με τον Γιάννη οι: 
Γιώργος Γεωργόπουλος: Μπουζούκι 

Fausto Sierakowski: Σαξόφωνο 

Αθηνόδωρος Καρκαφίρης: Κιθάρα 
Κώστας Αρσένης: Κοντραμπάσο 

Στρατής Σκουρκέας: Κρουστά 

Γιάννης Ταβουλάρης: Επιμέλεια ήχου

Διοργάνωση: Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions 
Artwork: Εύρος Βοσκαρίδης