ΝΕΟ SINGLE: good job nicky “January 8th”

Η συγκλονιστική ερμηνεία και το καθηλωτικό video του 24χρονου good job nicky που έγιναν αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 400 χιλιάδες views σε ένα Σαββατοκύριακο!  

O ταλαντούχος και αινιγματικός 24χρονος καλλιτέχνης good job nicky, με το ξεχωριστό του παρουσιαστικό, στιλ και αισθητική, ήρθε να ταράξει τα νερά τόσο με το συγκλονιστικό δισκογραφικό ντεμπούτο του με τίτλο «January 8th» που κυκλοφορεί σήμερα από την Cobalt Music, όσο και με το καθηλωτικό βίντεο που το συνοδεύει.

Το βίντεο έσπασε όλα τα ρεκόρ για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη (και μάλιστα με αγγλικό στ         ίχο!), αφού μέσα σε 48 ώρες από την αποκάλυψή του την περασμένη Παρασκευή, συγκέντρωσε πάνω από 400Κ views στο YouTube και σκαρφάλωσε στις τάσεις, ενώ το τραγούδι μπήκε αμέσως στις προτεινόμενες λίστες του Spotify σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Τσεχία, κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ «JANUARY 8th» ΣΤΟ #1 ΚΑΝΑΛΙ COBALT MUSIC

Ο good job nicky που υπογράφει εξ ολοκλήρου τον αγγλικό στίχο και μέρος της σύνθεσης (μαζί με τον καλό του φίλο Ερμή Γεραγίδη), δέχτηκε από μικρός έντονες καλλιτεχνικές επιρροές μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, ανοίγοντας τώρα τον δικό του προσωπικό μουσικό δρόμο, που αναφέρεται στις παγκόσμιες τάσεις και φαντάζει εντελώς πρωτότυπος για τα ελληνικά πράγματα.

To βίντεο σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Γιάννη Μιχελόπουλου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Το single «January 8th» του good job nicky κυκλοφορεί από την Cobalt Music.


KATEBAΣΤΕ  ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Download link MP3:

https://www.dropbox.com/s/jgyfmferjnqvtkp/good%20job%20nicky%20-%20January%208th.mp3?dl=0

Download link WAV:

https://www.dropbox.com/s/k7suh48q31xp3z2/good%20job%20nicky%20-%20January%208th.wav?dl=0