Νέο 90’ς digital single – Tasos P.: «Remembering» Animated Videoclip

Ο TASOS P. μάς ταξιδεύει στη δεκαετία του 90 με το νέο διπλό digital single «Remembering»

Μέσα στη φετινή χρονιά ο βραβευμένος συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Tasos P.  (Tasos Petsas) κατάφερε με τη σύνθεση του «Angel Of Mine» να προκριθεί στον ημιτελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού σύνθεσης «International Songwriting Competition» και παράλληλα να κερδίσει Global Music Award στην Αμερική. Επίσης, τον Απρίλιο το track του «Digital Love» εντάχθηκε στην playlist της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής BBC Music Introducing της Αγγλίας.  

Την 16/05 ο δημιουργός κυκλοφορεί το νέο διπλό digital single του με τίτλο «Remembering» σε όλες τις γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία της FM Records.

Πρόκειται για μία μελωδική electro trance σύνθεση που μάς ταξιδεύει νοσταλγικά στη δεκαετία του 90 που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το νέο single κυκλοφορεί σε δύο εκτελέσεις. Στη δεύτερη εκτέλεση ο δημιουργός συνεργάστηκε στη σύνθεση με το στιχουργό Χρήστο Κουτρουφίνη και τον remixer Νίκο Τρυφωνόπουλο (Dj Tryfono).

Τέλος, το track συνοδεύεται από ένα μοναδικό trippy animated videoclip  που απεικονίζει δύο παράλληλους κόσμους δια χειρός Χρήστου Κουτρουφίνη.

Digital Link