Νέο τραγούδι: Η Λόλα Γιαννοπούλου “The Removal”

Η Λόλα Γιαννοπούλου – The removal

Η Λόλα Γιαννοπούλου παρουσιάζει, μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “6 αυτοτελείς ιστορίες”, το τραγούδι «The removal» σε στίχους και μουσική της ίδιας της Λόλας.

Το τραγούδι «The removal» είναι μια αγγλόφωνη μπαλάντα με jazz στοιχεία και μιλά για έναν άνθρωπο ανάμεσα σε δύο πόλεις, σε δύο κόσμους. Καλείται να αφήσει πίσω του ανθρώπους που αγαπάει και την πραγματικότητα που έχει χτίσει για να κάνει μια καινούργια αρχή κάπου αλλού…

Την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Λιμάκης και έπαιξαν μουσική οι Θάνος Χατζηαναγνώστου (τύμπανα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο) και Γιώργος Λιμάκης (μπάσσο και κιθάρα).

Youtube link:  Εδώ

Κυκλοφορεί από την MLK σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Πέτρου Πουλόπουλου ενώ το artwork του cd υπογράφει η Πέννυ Γαβρίλη (PGdesign). Η δεύτερη φωτογραφία είναι της Μαρίζας Καψαμπέλη.

Λίγα λόγια για τη Λόλα Γιαννοπούλου

Η Λόλα Γιαννοπούλου έχει σπουδάσει πιάνο, τραγούδι, ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση στην Αθήνα και στο Παρίσι. Έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μικρού μήκους και θεατρικές παραστάσεις ενώ  είναι καθηγήτρια φωνητικής.

Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Μανώλης Μητσιάς, Χάρρυ Κλυνν, Δημήτρης Καρράς, Σπύρος Γραμμένος, George Gaudy, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Αρετή Κετιμέ, Mc Yinka, Νίκος Σάλτας, Χρίστος Θεοδώρου, το συγκρότημα Palyrria, το ισπανικό συγκρότημα Ojos De Brujo και πολλούς άλλους.