Μουσική Βραδιά με την Κρινιώ Νικολάου

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21.30

Κρινιώ Νικολάου LIVE!

Η συνθέτις και πιανίστα Κρινιώ Νικολάου, μας προσκαλεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 21.30, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Η Κρινιώ Νικολάου έχοντας ως εφόδια σημαντικές μουσικές σπουδές, αξιόλογη δισκογραφία αλλά και πολύχρονη εμπειρία πάνω στο πατάρι σε συνεργασίες με κορυφαίους ερμηνευτές και δημιουργούς (Γιάννης Σπανός, Κώστας Χατζής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης ΜητροπάνοςΣταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Βαγγέλης Γερμανός και άλλοι) μας προτείνει μία μουσική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Τα κλασσικά των Τσιτσάνη, Καλδάρα, Χιώτη, και άλλων μεγάλων συνθετών διασκευασμένα με τον δικό της τρόπο, οι ερωτικές παλιές και σύγχρονες  μπαλάντες, τα αριστουργήματα των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σπανού και βέβαια οι  δικές της προηγούμενες και καινούργιες δημιουργίες, συνθέτουν ένα ευφάνταστο μωσαϊκό μιας μουσικής βραδιάς και αξέχαστης εμπειρίας με τη φωνή μίας εξαιρετικής ερμηνεύτριας, της Κρινιώς Νικολάου!

Μαζί της θα είναι οι καταξιωμένοι μουσικοί: Γιάννης Παπαδήμος στο Βιολί και ο Σπύρος Παπανικόλας στην Κιθάρα και φωνή, έχοντας πάντα ως βάση τις εξαιρετικές δεξιότητες στο πιάνο της Κρινιώς Νικολάου!

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10€

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 2108000009 – 6970156070 

Περισσότερες Πληροφορίες: https://inpolis.gr/prespolis/krinio_nikolaou-11_2/