Μιχάλης Σεβαστέρης «Είμαι Βίγκαν»

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 21.00

Ο ανερχόμενος κωμικός Μιχάλης Σεβαστέρης, μας προσκαλεί την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, στις 21.00, σε ένα Χριστουγεννιάτικο Stand-up Comedy Show, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με πολύ γέλιο!

Η παράστασή του «Είμαι Βίγκαν», διακωμωδεί με επιτυχία τις τραγικές καταστάσεις που πέρασε ως άνθρωπος και ως χορτοφάγος. Πώς επιβιώνει σε ελληνικό εστιατόριο, πως εξημερώνεται ένας θείος και πόσους περίεργους χωράει ένα γυμναστήριο με ετήσια συνδρομή 29 ευρώ; Εντελώς ακίνητος για 60’ στη σκηνή ο Μιχάλης Σεβαστέρης με το ασυναγώνιστο poker face του υπόσχεται μια vegan friendly χριστουγεννιάτικη βραδιά ανακουφιστικού γέλιου.

Opening Act ο Τάσος Αντωνίου

Η ζεστασιά της καλής παρέας και το γέλιο που προκαλούν όλοι αυτοί μαζί οι καταπληκτικοί κωμικοί, θα μας κάνουν να απολαύσουμε εκπληκτικό χιούμορ και να ξεκαρδιστούμε με την καρδιά μας!

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Ώρα έναρξης: 21.00 

Είσοδος: 10€

Περισσότερες Πληροφορίες και Κρατήσεις: https://inpolis.gr/prespolis/eimai_vegan/

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/polis-sebasteris-eimai-vegan/

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6970156070 – 2108000009