Μαρίνα Νικολοπούλου: Σε πιο μεγάλο νυχτερινό σχήμα θα την απολαμβάνουμε

Πρόκειται αναμφισβήτητα, για μία σπουδαία ερμηνεύτρια, που έχει όλο το «πακέτο», φωνή και σκηνική παρουσία, για να λάμψει στο μουσικό στερέωμα.

Η Μαρίνα Νικολοπούλου, διανύει μία από τις καλύτερες καλλιτεχνικές της περιόδους, αφού τη φετινή νυχτερινή σεζόν, κέρδισε επάξια, μία σπουδαία θέση, σε ένα από τα σχήματα, που θα συζητηθούν, και αποτελέσουν, πόλο έλξης του κόσμου, για την διασκέδασή τους.

Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Μαρίνα Νικολοπούλου, θα λάμψει στην πίστα της «Αυτοκίνησης» στο Μαρούσι, όπου μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Χρήστο Δάντη, την Αθηνά Πολίτη, τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, τον Θοδωρή Μεταξά και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, υπόσχονται, μοναδικές νύχτες κεφιού.

Η Μαρίνα Νικολοπούλου, ξεχωρίζει, με την μοναδική λαϊκής χροιά φωνή της, αλλά και τα μοναδικά δημοτικά γυρίσματά της, αφού στο βιογραφικό της, εκτός από συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, έχει σημαντικές σπουδές, στην παραδοσιακή και βυζαντινή μουσική!

 Ένας σπάνιος, μουσικός συνδυασμός, που την έκανε να ξεχωρίσει, και από το νέο τραγούδι της «Παντρέψου με», σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους δικούς του με τον Dj Valentino, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Η Μαρίνα Νικολοπούλου, δηλώνει πανέτοιμη για την λαμπερή της πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση», αλλά και ευλογημένη, που θα βρίσκεται στο πλευρό, δύο μεγάλων καλλιτεχνών, όπως ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης.