«Μάσκα» Γιώργος Πάχος ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ο Γιώργος Πάχος, γεννημένος στον Πειραιά, με καταγωγή από την Κατερίνη, Κοινωνικός Λειτουργός στο επάγγελμα, ασχολείται από μικρή ηλικία με τη μουσική, όχι όμως εντατικά και με ροή.

Ο πατέρας του, του κάνει δώρο τις πρώτες του κιθάρες στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Στα πρώτα φοιτητικά χρόνια αρχίζει να εμφανίζεται σε μικρά μπαρ και σε μουσικές σκηνές.

Το τελευταίο διάστημα, έχει μοιραστεί τη σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Δημήτρης Λιόλιος, Στέργιος Νταουσανάκης, Μάρω Μαρκέλλου, Σοφία Βόσσου κα), υπήρξε μέλος της χορωδίας της Μιρέλας Πάχου “Note allegre”, συμμετείχε σε βραδιές πολιτισμού, εμφανίστηκε σε δημοτικά θέατρα καθώς και έλαβε μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση «Αγάπησε και λίγο εσένα» του Δημήτρη Λιόλιου.

Η συμμετοχή του αυτή δημιούργησε μια δυνατή φιλία με αποτέλεσμα να βρεθούν οι δύο τους – Δημήτρης και Γιώργος- στο στούντιο και να συνεργάζονται για την «Μάσκα», το πρώτο του τραγούδι. Οι στίχοι και η μουσική είναι του Γιώργου Πάχου ενώ η ενορχήστρωση, η παραγωγή και η καλλιτεχνική επιμέλεια του clip του Δημήτρη Λιόλιου.

Το τραγούδι γράφτηκε το καλοκαίρι του 2019. Μια εποχή που δεν περίμενε κανείς η μάσκα να αποτελέσει βασικό «αξεσουάρ» στην καθημερινότητά μας. Τι είναι η μάσκα; Είναι κάτι που κρύβει την πραγματική μας έκφραση, τον μορφασμό μας και το συναίσθημά μας. Ο δημιουργός ζητάει αλήθεια, αναζητάει την πίστη στο εαυτό και στην προσωπική δύναμη του καθενός, διεκδικεί τη συντροφικότητα και το «μαζί» καθώς και τονίζει τη λήψη της ευθύνης για την αλλαγή της εξωτερικής πραγματικότητας.

Στίχοι – Μουσική: Γιώργος Πάχος
Ενορχήστρωση, Μίξη, Mastering και επιμέλεια video: Δημήτρης Λιόλιος

Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCRomcfj4p3I5YpzWyeKRl6A

Φωνητικά: Παναγιώτα Μπιρμπάκου
Solo φωνητικά: Άννα Σαράντη
P.R.- A&R Support: Tommy D’acquisto, Αλέξανδρος Σουλτανίδης.
SUPPORTED BY: SUS 4, MUSIC MIRROR RECORDS

Facebook: https://www.facebook.com/giwrgos.ph

Instagram: https://www.instagram.com/giwrgosph/?…