Κώστας Γόνης (dj Gonis): “Έχω ακούσει πολλές φήμες για πολλούς, ακόμα και για ανθρώπους που πιο μικρός τους θαύμαζα υπερβολικά”

Ο Κώστας Γόνης (dj Gonis), DJ – Ηθοποιός “ανακρίνεται” από τη δημοσιογραφική ομάδα του polismagazino.gr

Εγκλεισμός στο σπίτι. Πως διαχειρίζεστε το χρόνο σας; Ποια συναισθήματα σας διακατέχουν; Ο εγκλεισμός στο σπίτι, μου βγήκε σε μία δημιουργική πίεση με αποτέλεσμα να ξεκινήσω να ασχολούμαι επαγγελματικά με το remix τραγουδιών και αυτό να έχει τύχει απίστευτης θετικής ανταπόκρισης τόσο από τους καλλιτέχνες όσο και από τις δισκογραφικές εταιρείες!
Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς μου υπάρχει στο YouTube.
Αν θέλετε μπείτε (πληκτρολογώντας dj Gonis) να τα ακούσετε και να τα κρίνετε…

“Η λέξη “βαρεμάρα” δεν υπήρξε, δεν υπάρχει, και ούτε θα υπάρξει στη ζωή μου ποτέ.”

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο επειδή με ξέρω 49 συναπτά έτη τώρα!!! Είμαι ένας χαρούμενος κι ευτυχισμένος άνθρωπος που περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου, με τους γύρω μου και μπορώ και προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση.
Δεν έχω κόμπλεξ κι απωθημένα, οπότε απολαμβάνω τη ζωή στην κάθε της λεπτομέρεια.

Ακούμε συνεχώς για Βία. Ενδοοικογενειακή, εργασιακή, αθλητική, καλλιτεχνική… Εντυπωσιάζεστε από το συμβάν ή από τους πρωταγωνιστές; Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας; Ξεκινάω από το δεύτερο σκέλος της ερώτησης θέλοντας να κάνω μία καταγγελία:
ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ… ΤΌΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ;;;!!!
Τώρα πέρα από την πλάκα θα θελα να πω ότι φήμες υπάρχουν και ακούγονται παντού σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό. Απλά στο δικό μας χώρο που είναι πιο “λαμπερός” και διψάει ο κόσμος να μαθαίνει νέα για ανθρώπους που τους βλέπει ή τους ακούει συχνά στο “γυαλί”, όταν προκύψει κάποιο σκάνδαλο παίρνει πάντα τεράστιες διαστάσεις.
Εγώ προσωπικά δεν έχω εντυπωσιαστεί τώρα από κάτι διότι έχω ακούσει πολλές φήμες για πολλούς, ακόμα και για ανθρώπους πού πιο μικρός τους θαύμαζα υπερβολικά.

“Μου έχουν πει συγκεκριμένα περιστατικά… συνάδελφοί μου που τα έχουν ζήσει από κοντά κι έχω πέσει από τα σύννεφα!!!”

Τώρα το κατά πόσο είναι αλήθεια ή κατά πόσο απέχουν από την αλήθεια αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Έχω μάθει να πιστεύω μόνο ό,τι βλέπω ή ακούω ο ίδιος.

Πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου; Θα εμβολιαστείτε όταν έρθει η ώρα; Φυσικά και πιστεύω στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου και όταν έρθει η σειρά μου θα το κάνω το εμβόλιο. Ακούω και ενημερώνομαι μόνο από τους ειδικούς επιστήμονες και όχι από την παραφιλολογία.

Έχετε στερηθεί κάτι από τον εγκλεισμό σας στο σπίτι και εαν ναι, πως το αντιμετωπίσατε; Όπως σου είπα και πρωτίστως είμαι χαμαιλέοντας προσαρμόζομαι εύκολα σε κάθε κατάσταση και πάντα βρίσκω πράγματα με τα οποία γεμίζω το χρόνο μου δημιουργικά.
Σε μεγάλο βαθμό δεν μου έχει λείψει σχεδόν τίποτα όσο κι αν ακούγεται περίεργο αυτό.
Στο κάτω κάτω της γραφής ξέρω πως ότι γίνεται, γίνεται για το καλό της υγείας μας.

“Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να θέλει να μας κλείσει σπίτια μας και να μας επιδοτεί κι από πάνω!”

Τηλεργασία και Αναστολή εργασιακών συμβάσεων. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί την επόμενη ημέρα του απεγκλωβισμού μας στον εργασιακό χώρο; Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα επανέλθουμε στην κανονικότητά μας, θα επιστρέψουμε στις δουλειές μας, θα ξανανοίξουμε τα μαγαζιά μας, παράλληλα όμως θα έχουν μπει και θα έχουν μείνει στη ζωή μας κάποιες αλλαγές οι οποίες μπήκαν βίαια και αναγκαστικά στη ζωή μας, (αναφέρομαι σε εργασίες και διευκολύνσεις που γίνονται πλέον διαδικτυακά, παρακάμπτοντας τη γραφειοκρατία), όπου θα καλυτερέψουν την καθημερινότητά μας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και στέλνω θερμούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες.