Κωνσταντίνα Σιλεβρή: “Το θέατρο, για εμένα είναι έρωτας αγιάτρευτος και το φυσικό μου περιβάλλον αρκεί βέβαια και οι συνθήκες να είναι καλές…”

Σε ποιά ηλικία ανακαλύψατε ότι θέλετε να γίνετε ηθοποιός; Απο πολύ μικρή ήξερα τι ήθελα. Ήμουν καλλιτεχνικη φλεβα χχαχχα από μικρή στα θέατρα και στις χορωδιες από το σχολείο ηταν μικρόβιο που ριζωσε βαθιά και έμελλε να γίνει ανάσα ζωής για μένα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν τη δουλειά και σκέψου ότι έχω και δεύτερο αντικείμενο εργασίας αλλά είπαμε όταν η καρδιά αγαπά κάτι πολύ το σώμα στιλωνει και ακολουθεί άσχετα με την κούραση που έχει.

Ποιόν ηθοποιό – καλλιτέχνη θαυμάζετε; Θαυμάζω και αγαπώ με διαχρονικό συναισθημα το μέγιστο για εμένα Δημήτρη Χορν.

Θέατρο ή κινηματογράφος τι προτιμάτε; Φυσικά το θέατρο, για μένα είναι έρωτας αγιάτρευτος και το φυσικό μου περιβάλλον αρκεί βέβαια και οι συνθήκες να είναι καλές…
Κινηματογραφος είναι νομίζω η μέγιστη τύχη εργασίας για έναν ηθοποιό που δυστυχώς δεν έχουμε στο σύνολο μας.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας ως Καλλιτέχνη; Θα με χαρακτήριζα ρομαντική αλλά και ρεαλιστρια, πεισματαρα, εργασιομανης, φιλόδοξη και σαν άνθρωπο και σαν Καλλιτέχνη.

Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Είμαι σε αρκετά δημιουργική στιγμή. Δανείζω την φωνή μου σε δύο μεταγλώττισεις σε κινούμενα σχέδια στο κανάλι smile.
Παράλληλα σπικαρω σε τηλεοπτικες εκπομπές τα κοσμήματα και τα έργα τέχνης του Οίκου Διαλυνα
Ενω συζηταω για την χειμερινή περίοδο με κεντρικό θέατρο της Αθήνας για μια θεατρική παράσταση.
Και παράλληλα κάνω κάποια γυρισματα για ενα τηλεοπτικό πιλότο (σήριαλ)
Εύχομαι ολόψυχα ενα υπέροχο καλοκαίρι με ξεκούραση ψυχής νου και σώματος.
Ευχαριστω θερμά το polismagazino
Για την πολύ όμορφη και ζέστη φιλοξενία του.

Βιογραφικό. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα κάνει προετοιμασία στην σχολή δραματικής Μαιρη Βογιατζή Τράκα και κατόπιν στο Εθνικό Θέατρο από αποφοιτει από αυτό.
Ανήσυχο πνεύμα και εργασιομανής συμμετέχει σε πολλές θεατρικες παραστάσεις (Παιχνίδι επιβιωσης, Θεατρο ΓκλοριαΦως, Γυαλινο θέατρο Φοινισσες, Δημοτικό θέατρο Αργυρουπολης Αγγελα, Δημοτικό θέατρο Πειραιά Το μαθημα, θέατρο Αλφα Τριανδρία, Θεατρο Λύχνος τέχνης και πολιτισμού Η φονισσα, θέατρο Αλκμήνη Δείπνο θανάτου, θέατρο Βαφείο, Επι κερως, Θέατρο Κάρολος Κουν _και πολλά άλλα, Και βέβαια σε τηλεοπτικες σειρές Τμήμα ηθών, Ψίθυροι καρδιάς, Κόκκινος κύκλος, Οικογενειακες ιστορίες, Η γενιά των 592ευρω, και άλλες
Όπως σε διαφημιστικα σποτ
Παράλληλα δανείζει την φωνή της σε μεταγλώττισεις και animation
Σπικαρει τα κοσμήματα και έργα τέχνης του Οίκου Διαλυνα σε τηλεοπτικες εκπομπές.
Επι σειρα ετών έχει εργαστεί και σαν ραδιοφωνική παραγωγός
Στο Ράδιο Παλαμά
Galaxy fm
Παλμός fm
Και fresh Radio. Ενω είναι ενεργή εθελόντρια στο χαμόγελο του παιδιού με δράση στο θεατρικό παιχνίδι και στην διαδραστικη αφήγηση παραμυθιού.