Κυριάκος Μαριδάκης: “Ενωμένοι για μια δυνατή Ελλάδα πάντα στην κορυφή” – Ίδρυση Ambassador Club Piraeus

Φωτογραφία/Αρχείο/κάμερα Harris Ergatidis

Με Ιδιαίτερη τιμή, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη παρέλαβε ο Οικουμενικός Έλληνας και Πρέσβης Καλής Θελήσεως του οργανισμού, Κυριάκος Μαριδάκης την χάρτα αναγνώρισης από τον Βέλγο Διεθνή Αντιπρόεδρο Dirk Van Maele.

Παρουσία του Ελβετού Διεθνή γραμματέα Mario Delvechio και του ιδρυτικού προέδρου της Ελλάδος κ. Κώστα Μισιάλη της ίδρυσης του International Ambassador Club του Πειραιά, παρουσία των τιμώμενων βραβευθέντων και επίτιμων μελών της λέσχης, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για την κοινωνική πρόνοια και την κοινωνική αλληλεγγύη Δρ. Δόμνα Μιχαηλίδου, το Διευθύνωντα σύμβουλο της Ναυτιλιακής εταιρείας Arcadia – Πρόεδρου του AHEPA MARITIME St. Nicholas, Cpt. Δημήτριου Ματθαίου, τον Εκδότη της Liberty press, Αντιπρόεδρο AHEPA MARITIME St. Nicholas Διονύσιος Πολίτης και τον Ναύαρχο ε.α. Βασίλειο Πολίτη σύμβουλο ασφάλειας Λιμένων, αξιωματούχων ξένων πρεσβειών και προσωπικοτήτων από τον χώρο του πνεύματος του πολιτισμού, της τέχνης, του αθλητισμού και του επιχειρείν.

Στην ομιλία του ο Κυριάκος Μαριδάκης τόνισε ότι με την ίδρυση νέων ομίλων, η παρουσία της χώρα μας ισχυροποιείται διεθνώς με σκοπό να πρωταγωνιστεί σε όλα τα διεθνή φόρα, στέλνοντας ενα οικουμενικό μήνυμα με την Υφυπουργό κα. Δόμνα Μιχαηλίδου να συμφωνεί με τον κ. Μαριδάκη λέγοντας “Η θέση της Ελλάδας είναι μόνο στην κορυφή, πρεσβεύοντας την Ειρήνη, την φιλία των λαών, την ενότητα, την αλληλοκατανόηση, τον αλληλοσεβασμό και την αλληλεγγύη αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο διεθνής οργανισμός και εκείνος προσωπικά.”

INTERNATIONAL AMBASSADOR CLUB PIRAEUS