ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ / OPEN CALL Ομαδική Εικαστική Έκθεση «ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» – “AURORA ART EXHIBITION”

Έμειναν μόνο λίγες ημέρες για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες συμμετοχής. Παρακαλούμε το ενδιαφέρον σας να ολοκληρωθεί εντός του αναφερομένου χρόνου
ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ / OPEN CALL
Ομαδική Εικαστική Έκθεση
«ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» – “AURORA ART EXHIBITION ”

Σας προσκαλούμε στις 6/11/2019 και ώρα 19:00, στην έκθεση που διοργανώνουμε στην MegArt Gallery, με τίτλο Aurora Art Exhibition / «Αυγή της τέχνης».

Το φαινόμενο Aurora είναι μια φυσική προβολή του φωτός στον ουρανό της γης. Προκαλείται από ενεργοποιημένα σωματίδια που αλληλεπιδρούν με την ατμόσφαιρα της γης και δημιουργούνται με αυτόν τον τρόπο πολύχρωμες και κάθε λογής σχήματος “αύρες” στον αχανή, νυχτερινό ουρανό. Είναι ένα φαινόμενο οπού γεμίζει το σκοτάδι με φως, μια βαθμιαία συνύπαρξη του ενός μέσα στο άλλο.
Από την άλλη, Aurora είναι η ελληνική θεά Ηώ, θεά της ζωής και της Αυγής. Με τις δυνάμεις της εφοδιάζει με ζωή, φως, έμπνευση και ενεργητικότητα τους ανθρώπους. Οι καλλιτέχνες καλούνται να φιλοτεχνήσουν νέες εικαστικές δημιουργίες, μέσω των οποίων θα αποτυπώσουν όπως κάθε φορά ο καθένας ξεχωριστά τη σχέση φωτός και σκότους, τη φαντασία και τη δράση, το όνειρο και τη πραγματικότητα, το εσωτερικό και εξωτερικό τους περιβάλλον.
Σας περιμένουμε όλους, για να ανακαλύψουμε μια νέα Ανατολή του ηλίου, εκείνη που διαπλέκουν οι καλλιτέχνες με τις καινοτομίες και την επιδεξιότητα τους.

Δημιουργήστε έργα σύμφωνα με το ανωτέρω κείμενο και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς. Το Team της ΜegArt gallery θα προωθήσει την δουλειά σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θα γίνουν δεκτά έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, μεικτής τεχνικής, γλυπτικής, installation, εικαστικό κόσμημα, ειδικές κατασκευές, κολλάζ, ψηφιδωτό, αγιογραφίες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 211 1821187 & 698 3441715 ή να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected].

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέχρι 2 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2019!
Διάρκεια έκθεσης 6/11/2019 εώς 24/11/2019
Commercial Manager: Constantinos Spiropoulos, Ιστορικός Τέχνης.
Επιμέλεια κειμένου : Ιουλία Γαβριήλ, Ιστορικός Τέχνης.
Φωτογραφία: Ιουλία Γαβριήλ.
Οργάνωση, Επιμέλεια: Maria Rigatoy-ioakeimidou Επιμελήτρια, Eικαστικός.
Β.Επιμελητές: Constantinos Spiropoulos / Ιουλία Γαβριήλ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ 6/11/19 & ΩΡΑ 19:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 6 έως 24/11/19
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ