Κάντο όπως οι stars! Tips για να αποκτήστε το βλέμμα των ονείρων σας από την beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου

Πείτε αντίο στη μάσκαρα και πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων.

Κάντε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας, ανανεώνοντας το πρόσωπό σας και κάνοντας το βλέμμα σας νεανικό και σαγηνευτικό, με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο, τις extension βλεφαρίδες. Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες από την beauty expert των διασήμων Έλενα Κοκκαλίδου.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία προς μία με τη μέθοδο “One by One”. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες και ίσιες βλεφαρίδες.

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων;

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Οι extension βλεφαρίδες τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Ποια extensions είναι τα κατάλληλα για μένα;

Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες: μακριές και πυκνές, κοντές και έντονες, φυσικές μακριές βλεφαρίδες, χρωματιστές ανάλογα με τα μάτια σας ή και γυριστές μακριές βλεφαρίδες.

Τι πρέπει να κάνω πριν την πρώτη εφαρμογή;

Για την πρώτη φορά ή για τη συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να έρθετε χωρίς μακιγιάζ και να μη φοράτε κρέμα ματιών.

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Η ειδική φόρμουλα της φαρμακευτικής κόλλας, είναι ειδική για να ενσωματώνεται με τις βλεφαρίδες σας και να μη νιώθετε ότι φοράτε κάτι ξένο πάνω σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν οι φυσικές βλεφαρίδες.

Είναι ασφαλείς;

Η ισχυρή αβλαβής κόλλα είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία. Είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα. Η διαδικασία είναι ασφαλής όταν τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένο, εκπαιδευμένο άτομο.

Μπορώ να κοιμάμαι μ’ αυτές;

Κοιμάστε χωρίς να νιώθετε τίποτα, αφού οι βλεφαρίδες είναι τόσο απαλές και ελαστικές, όσο και οι δικές σας. Επίσης μπορείτε να ασχολείστε με όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες: κολύμπι, αθλητισμό κ.τ.λ.

Για εντυπωσιακά αποτελέσματα επισκεφθείτε την σελίδα της beauty expert Έλενας Κοκκαλίδου στο Instagram: @elenakokkalidou_beautywork.