Ιππασία, χαλάρωση, εξόρμηση στη φύση και private spa μόλις 12 χλμ από την Κατερίνη

To 3 Hills Boutique είναι η εναλλακτική πρόταση στον τουρισμό και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει κάθε ανάγκη και προτίμηση κατά τη διαμονή σου. Συνδυάζει μοναδικές προτάσεις απόδρασης τόσο στο βουνό όσο και στη θάλασσα. Βρίσκεται μόλις 12 χλμ. από την κοντινότερη πόλη της Κατερίνης.

Το γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη και ο Χάρης Μπίρμπας, Μοντέλο coach του GNTM, περιπλανήθηκαν στις μαγευτικές διαδρομές, την εξαιρετική βιοποικιλότητα και την πλούσια χλωρίδα του τόπου, απολαμβάνοντας την εναλλακτική πλευρά του wellness που προσφέρει το 3 Hills Boutique.

Τα άλογα του ομίλου είναι ευαίσθητα και στοχαστικά πλάσματα που χτίζουν δυνατές και προσωπικές σχέσεις με τον αναβάτη τους. Είναι πολύ φιλικά και η επαφή μαζί τους έχει θεραπευτικές δυνάμεις.

Στους επισκέπτες του 3 Ηills Boutique παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για να συμμετέχουν με ασφάλεια είτε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είτε σε κάποια από τις ειδικές ιππικές διαδρομές. Τα μαθήματα γίνονται σε περιφραγμένη και άκρως ελεγχόμενη ιπποδρομία, ενώ οι διαδρομές ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, ειδικά διαμορφωμένα για τις εξορμήσεις σου.

Και η χαλάρωση δίπλα στη φύση συνεχίζεται με την μοναδική κυλινδρική πανοραμική σάουνα, ειδικά σχεδιασμένη για το χώρο του καταλύματος από γυαλί-τζάμι και με θέα προς το δάσος. Επιπλέον, στο χώρο του private spa, η περιμετρική γωνία είναι κατασκευασμένη από γυαλί ώστε όταν ο επισκέπτης χαλαρώνει στις πολυθρόνες ή χρησιμοποιεί το υδρομασάζ να απολαμβάνει παράλληλα τις ομορφιές και τα επιβλητικά τοπία της φύσης.

Μάθε περισσότερα για το 3 Hills Boutique από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.3hillsboutique.gr