Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Με ενότητα και δύναμη δημιουργούμε καθημερινά για τον δήμο μας!» Η «Δύναμη Ενότητας» έκοψε την βασιλόπιτα της παράταξης

«Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσουν να μας οδηγούν. Και οι δημότες μας θα είναι πάντα στο κέντρο κάθε πολιτικής μας». Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα της φετινής κοπής της πίτας του συνδυασμού «Δύναμη Ενότητας» και του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο δημαρχείο.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σχολίασε τον τίτλο της παράταξης με τη «Δύναμη Ενότητας» σ’ αυτόν.
«Όταν πριν από περίπου 10 χρόνια βαφτίζαμε την παράταξή μας ‘’Δύναμη Ενότητας’’ είχα τη λαχτάρα το όνομα μας να γίνει οιωνός, σημαία και σφραγίδα. Για να επιβεβαιώσουμε τους Λατίνους που έλεγαν “Nomen est omen”. Νιώθω ευλογημένος που η πραγματικότητα όχι μόνο με δικαίωσε, αλλά με ξεπέρασε κιόλας. Γιατί βλέπω σήμερα εδώ νέους και παλιούς φίλους. Βλέπω τους ανθρώπους μας, που αγαπηθήκαμε στα δύσκολα και δεθήκαμε. Βλέπω την αυτοδιοικητική μας οικογένεια, που
συνεχώς μεγαλώνει. Του χρόνου δεν θα μας χωράει ούτε το αμφιθέατρο ‘’Σταύρος Κουγιουμτζής’’», σημείωσε ο κ. Καϊτεζίδης.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού αναφέρθηκε και στα δυο χαρακτηριστικά της «Δύναμης Ενότητας». «Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά, που θα συνεχίσουν να μας οδηγούν. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας.
Με ενότητα και δύναμη οραματιζόμαστε και δημιουργούμε όλα αυτά που αξίζουν στον δήμο μας. Μια ομάδα, μια δύναμη, όλοι μαζί για το μέλλον του δήμου μας! Μια δύναμη που θα ενώνει ολόκληρη την τοπική κοινωνία – η ‘’Δύναμη Ενότητας’’», σημείωσε, ενώ απηύθυνε γενικό προσκλητήριο συστράτευσης σε κάθε αυτοδιοικητικό στέλεχος του δήμου ανεξάρτητα από το που βρέθηκε στις τελευταίες εκλογές, αλλά και σε κάθε νέο και νέα της πόλης μας που θέλει να προσφέρει στην αυτοδιοίκηση, μακριά από κόμματα και χρώματα, καθώς «…δεν μας περισσεύει κανείς…»!
Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επιτυχίες που είχε ο δήμος, που όπως είπε «δεν κατάφερε απλά να σταθεί όρθιος μέσα στο σκηνικό της κρίσης, αλλά να αποτελέσει πρότυπο και μοντέλο άλλων κοινωνιών. Έχουμε την υψηλότερη θέση στο χρηματιστήριο της αυτοδιοίκησης. Καταφέραμε να είμαστε πρακτικοί και έξυπνοι στην καθημερινότητα. Να δουλεύουμε με σύστημα και οργάνωση. Να αξιοποιούμε τη γνώση και τους ανθρώπους και σε δύσκολους καιρούς ανοίξαμε μια κοινωνική αγκαλιά, απλώσαμε ένα δίχτυ προστασίας για όλους», τόνισε.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ένα καλαίσθητο βίντεο με τα έργα και τις δράσεις που έγιναν στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη κατά τη διάρκεια της τελευταίας θητείας, αλλά και φωτογραφίες από την προεκλογική εκστρατεία του 2014, έτσι ώστε τα νέα μέλη και οι φίλοι της «Δύναμης Ενότητας» να μπουν σε προεκλογικό κλίμα.