«Οι Έλληνες σχεδιαστές για την ΕΛΠΙΔΑ και η ΕΛΠΙΔΑ για τους Έλληνες σχεδιαστές»

Τις δυνάμεις τους με την «ΕΛΠΙΔΑ» και την Πρόεδρο της κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ενώνουν κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής μόδας θέλοντας να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου και να τιμήσουν τα 30 χρόνια προσφοράς της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων σημαντικούς Έλληνες σχεδιαστές μόδας και συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν από κοινού μια μεγάλη επίδειξη μόδας. «Οι Έλληνες σχεδιαστές για την ΕΛΠΙΔΑ και η ΕΛΠΙΔΑ για τους Έλληνες σχεδιαστές» θα είναι ο τίτλος της επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2020 για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς.

Στην πρώτη συνάντηση, έδωσαν το «παρών» 18 σχεδιαστές, με στόχο όμως στην επίδειξη να συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι σχεδιαστές, οι οποίοι θα θελήσουν να στηρίξουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Αναλυτικά οι Έλληνες σχεδιαστές που βρέθηκαν στην Ογκολογική
Μονάδα Παίδων είναι οι:

Laskaris, Πάρης Βαλταδώρος, Βρεττός Βρεττάκος, Deux Hommes,
Σήλια Δραγούνη, Βασίλης Ζούλιας, Περικλής Κονδυλάτος, Στέλιος
Κουδουνάρης, Χρήστος Κωσταρέλλος, Λουκία, MiRo, Υβόννη Μπόσνιακ, Άγγελος Μπράτης, Ορσαλία Παρθένη, Δημήτρης Πέτρου, Στυλιανός, Kathy Heyndels και Άγγελος Τσακίρης.