Η Myró Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση του Γιάννη Βουλτσάκη, στη Βιτρίνα

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 στις 19:00.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.

Ο Γιάννης Βουλτσάκης, ασχολείται με την φωτογραφία από το 2017, ασχολείται κυρίως με φωτογραφία που αφορά την φύση και τοπία στην εξοχή.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχει αποτυπώσει μια συλλογή από φωτογραφίες που απεικονίζουν περιοχές γύρω από την Θεσσαλονίκη όπως Επανομή, την λίμνη Βόλβης, τον Σταυρό Χαλκιδικής, το Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Τριγυρίζοντας σε αυτά τα μέρη, έβγαλε μια σειρά από φωτογραφίες που κυριαρχεί το στοιχείο της φύσης.

www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube 

Σχετικά με τη Myró Gallery

Η Myró Gallery ιδρύθηκε από τον Σταύρο Μυρωνίδη τον Ιούνιο του 2011. Από το 2020 και εξής υπεύθυνες για τη διαχείριση της είναι η Μαριάνα Ρωσσιάδου και Νικολέτα Λαζαρίδου. Η γκαλερί δίνει ιδιαίτερη σημασία στον αλληλοσεβασμό και το πνεύμα συνεργασίας, και στοχεύει μέσω της πρωτοποριακής προσέγγισης του να δράσει καταλυτικά στην ανάπτυξη και διαμόρφωση της νέας ελληνικής καλλιτεχνικής ταυτότητας, πάντα με συνεργατικό πνεύμα, ενθαρρύνοντας την πρωτότυπη δημιουργία και την καλλιτεχνική ελευθερία. Ο χώρος δεν δεσμεύει καλλιτέχνες, παρά το γεγονός ότι έχει διαχειριστεί με επιτυχία την δουλειά όσων την εμπιστεύτηκαν, επιτυγχάνοντας την ενεργή προώθηση της σε συλλέκτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι συνεργασία με τους καλλιτέχνες αναπτύσσεται μέσα από διαφανείς διαδικασίες. Ο χώρος δίνει έμφαση σε παραστατικές μορφές τέχνης, και την γλυπτική στην σύγχρονη τέχνη, ενώ δεν διστάζει να φιλοξενεί επιλεγμένες αναδρομικές εκθέσεις εγκαθιδρυμένων Ελλήνων δημιουργών, ή/και συλλογές. Η Myró Gallery επικεντρώνεται σε νέους Έλληνες και ξένους δημιουργούς, διαθέτει χώρους ειδικά για εγκαταστάσεις/δημιουργικά projects, φιλοξενεί εκδηλώσεις που συνδιαλέγονται με τις εικαστικές μορφές τέχνης και αναπτύσσει συνέργειες με άλλες πρωτοβουλίες & άλλους τομείς του Myró Group of Culture για την προώθηση του έργου των καλλιτεχνών της. Είναι η μοναδική γκαλερί στην Ελλάδα που προβάλλει συστηματικά την σύγχρονη γλυπτική σε μάρμαρο, και μία από τις λίγες στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της Myró Gallery https://www.myro.gr

Ωράριο λειτουργίας

Τρίτη – Τετάρτη: 12:00 – 18:00

Πέμπτη – Παρασκευή: 15:00 – 21:00

Σάββατο: 10:00 – 14:00

Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr