Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε με τέσσερα προϊόντα στο διαγωνισμό Superior Taste Awards 2020 που διεξήχθη στις Βρυξέλες τον Μάϊο, από το διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας iTQi

Και τα τέσσερα προϊόντα έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις!

Την ανώτατη διάκριση πέτυχαν το Πλήρες Στραγγιστό Γιαούρτι & το Fruitful με Ροδάκινο, Βερίκοκο, Σταφύλι της Φάρμα Κουκάκη. Βραβεύτηκαν με 3 χρυσά αστέρια επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90% (εξαιρετική γεύση)!

Μεγάλη διάκριση και για το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% & το Fruitful Φράουλα, Κεράσι, Ρόδι της Φάρμα Κουκάκη, τα οποία έλαβαν από 2 χρυσά αστέρια (γενική βαθμολογία από 80% έως 90%: αξιοσημείωτη γεύση).

Το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες. Η κριτική του επιτροπή αποτελείται από περισσότερους από 200 διάσημους Σεφ και Σομελιέ από 15 ευρωπαϊκούς συλλόγους αρχιμαγείρων. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα ‘τυφλά΄ σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω Covid-19, στη Φάρμα Κουκάκη συνεχίσαμε με ασφάλεια να παράγουμε προϊόντα αρίστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης, με ορισμένα εκ των οποίων συμμετείχαμε στον διαγωνισμό. Για την προάσπιση της ασφάλειας και της υγείας των καταναλωτών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας προβήκαμε άμεσα στην εφαρμογή σειράς ενεργειών για το προσωπικό, τις προμήθειες υλικών, την παραγωγή, και τη διανομή των προϊόντων μας.

Στη Φάρμα Κουκάκη η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας από άριστη πρώτη ύλη είναι αδιαπραγμάτευτη. Βασική πτυχή της ποιότητας αποτελεί η γεύση. Στα πλαίσια της νοοτροπίας συνεχούς αξιολόγησης και βελτίωσης των προϊόντων μας συμμετείχαμε και φέτος στον διεθνή διαγωνισμό iTQi, λαμβάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις και επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία χρονιά ότι παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας: ‘Να καθιερωθούμε στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών ως ο κορυφαίος παραγωγός αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων’.