Η Ιωάννα Καβρουλάκη στο Μπαράκι της Διδότου

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 21.00, η Ιωάννα Καβρουλάκη με όπλο τη μαγική φωνή και το ταπεραμέντο της, ξεκινάει τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις από το Μπαράκι της Διδότου!

Μαζί με τους συνεργάτες της, δίχως όρια, προσπαθούν να συνθέσουν και να παντρέψουν διαφορετικά μουσικά ακούσματα, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα με επιρροές από όλο τον κόσμο.

H μουσική της Ιωάννας μπλέκει το παραδοσιακό, με την ηλεκτρική ατμόσφαιρα και τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Συνυπάρχουν ταυτόχρονα η ένταση της δυτικής μουσικής μαζί με την απλότητα της μουσικής των ριζών μας.

Στην ιδιαίτερη αυτή μουσική βραδιά θα απολαύσουμε την πρωτόγνωρη μουσική προσέγγιση αγαπημένων μας
τραγουδιών, καθώς και κάποια ολόφρεσκα κομμάτια.

Διαχρονικά κι αγαπημένα παραδοσιακά – κι όχι μόνο- τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας σε συνδυασμό με την φανταστική χροιά της Ιωάννας, το magic touch της μουσικής της ομάδας μας παρασέρνουν σε μια μυσταγωγική παράσταση που θα μας μείνει αξέχαστη.

Η Ιωάννα Καβρουλάκη είναι μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της, «κουβαλάει» ήδη σημαντικές συνεργασίες στις αποσκευές της (Βασίλης Καζούλης, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος, κ.α) οι οποίες της έχουν χαρίσει αξιοσημείωτες συναυλιακές στιγμές.

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Τοποθεσία: Μπαράκι της Διδότου (Διδότου 3, Αθήνα 10680).
Τηλέφωνο κρατήσεων 2103642990
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Έναρξη εμφάνισης: 21.00