Η Εύη Μπακόλα συμμετέχει στα “Art Awards” της Dreamteam

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, για πρώτη φορά θεσπίζει έναν εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας, τα Art Awards, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. (ζωγραφικη- φωτογραφία-γλυπτική-mixed media), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, αιγίδα Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και International Action Art στις 6-7-8 Φεβρουαρίου 2023!

Ως καλλιτέχνης, τι είναι αυτό που επιθυμείτε να δείξετε ή να μεταφέρετε στο κοινό με τα έργα σας; Ως καλλιτέχνης θα ήθελα να μεταφέρω στο κοινό, την ψυχή και το συναίσθημα που καταθέτω και αποτυπώνω μέσα από τα έργα μου, που κάθε φορά είναι διαφορετικό. Άλλες φορές να του προκαλέσω το θαυμασμό, άλλες ακόμα και να τον προβληματίσω.

Πιστεύετε πως η τέχνη είναι ικανό μέσο ή εργαλείο ώστε η κοινωνία, το σύνολο των ανθρώπων, να προοδεύσει και να εξελιχθεί; Και εάν ναι, με ποιό τρόπο; Η τέχνη πιστεύω ότι λειτουργεί ως σιωπηλή επανάσταση και αποτελεί εφαλτήριο για το δρόμο προς τον κοινωνικό μετασχηματισμό και αλλαγή των αντιλήψεων. Ο κάθε καλλιτέχνης μέσα από τα έργα του εκφράζει τις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις του, ώστε να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για θέματα που την σπασχολούν, όπως βία, ομοφοβία, bulling…

Τον Φεβρουάριο 2023 λαμβάνετε μέρος στα Πανελλήνια Βραβεία Τέχνης “ART AWARDS” της Dreamteam, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, ανάμεσα σε δεκάδες καλλιτέχνες. Τι είναι αυτό που πιστεύετε πως θα κάνει τον κάθε καλλιτέχνη να προσεγγίσει το βραβείο; Πιστεύω ότι ο κάθε καλλιτέχνης μέσω του έργου του καταθέτει την ψυχή του, την αλήθεια του, την ευαισθησία του, άρα το καλύτερο κομμάτι του εαυτού του. Θεωρώ τιμή την παρουσία μου σ αυτή την ξεχωριστή γιορτή τέχνης, όπου θα μου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσω το βραβείο κι εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους καλλιτέχνες.

Ποιο θεωρείτε πως είναι το χάρισμα ή το πλεονέκτημα του εκάστοτε καλλιτέχνη που τον κάνει να ξεχωρίζει και να καταφέρνει να πουλάει τα έργα του; Θεωρώ ότι ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να επικοινωνεί με το φιλότεχνο κοινό. Η ευρηματικότητα, η δυναμική, η αλήθεια, η αρμονία, η ισορροπία, η δυνατότητα του να κάνει το έργο του  ερωτεύσιμο, είναι μερικά απο τα πλεονεκτήματα που θα τον κάνει να πουλήσει.

Πληροφορίες για τα Art Awards στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000

Τί είναι η Τέχνη για εσάς; Για εμένα τέχνη είναι η έκφραση της ψυχής μου, είναι το αγχωλυτικό μου. Όλη η αρνητική ενέργεια που απορρέει από την πίεση της ημέρας λόγω υποχρεώσεων, λειτουργεί καταλυτικά μέσω της δημιουργίας.

Καλλιτεχνικά, ποιος είναι ο στόχος σας; Στόχος μου είναι η επικοινωνία μέσω της τέχνης μου με το κοινό και η αναγνώριση των έργων μου.

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr www.dreamteam.org.gr
Χορηγός Επικοινωνίας
http://polismagazino.gr